sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuvaton


Tässä olisi kuvia syyskukkijoista, ruskasta ja kukkasipuleista - vaan eipäs olekaan koska bloggerin kuvatila on täynnä. Minulla ei ole aikaa/energiaa kikkailla kuvaongelmien parissa ja koitapa pitää puutarhablogia ilman kuvia...? Joten taitaa tämä kanava hiljentyä vallan. Nyyh, teitä mukavia kommentoijia tulee kyllä valtavan ikävä :(

Tämä aika on sellaista touhukasta; koko ajan saa nyppiä pelaquiden keltaisia lehtiä ja ruuvailla pattereita päälle-pois. Ulkona verkotin kaikki puut (varmuuden vuoksi) citykanien varalta. Kompostintyhjennys odotuttaa vielä. Muutaman pussukan lykin sipuleita maahan eilen, valkoisia & liloja krookuksia (jostain luin, että ne pitää saada istutettua jo syyskuussa). Tulppaanit istutan hieman myöhemmin. Postilaatikosta löytyi eilen Villiniityn paketti, tulin hyvin onnelliseksi siitä. Nyt poimimaan pelargonit sisään talvetukseen kuistille (löysin rakennuspiirustukset vuodelta 1957 jolloin tämä talo on rakennettu, verannaksi kutsuivat kuistia niissä, jotenkin juhlavampi sana).

Iloista ja onnellista syksyä kaikille ♥

5 kommenttia:

 1. Voi ei , en osaa auttaa tuossa harmillisessa ongelmassa, mutta joku muu varmasti osaa.

  Itse olen syksyn myötä hetkellisesti väsynyt blogin pitämiseen, mutta en kyllä halua, että sinä katoat täältä! Jos muu ei auta, avaat uuden blogin ja jatkat siihen mihin tämä jäi.

  Olipas hieno löytö nuo vanhat rakennuspiirustukset! Iloista syksyä Hortensia!

  VastaaPoista
 2. Käypä katsastamassa Picasan verkkoalbumisi picasaweb.google.com ja katso, oisko siellä mitään poistettavaa. Siten saat ainakin hieman lisätilaa. Jossain blogissa joku sanoi myös, että jos teet uuden käyttäjätilin ja annat tälle uudelle käyttäjälle valtuuden päivittää blogia. Uudella käyttäjällä kun on taas tilaa tallentaa. Koklaapa jos onnistut!

  VastaaPoista
 3. Hei, elähän katoa mihinkään...täällä on mukava piipahtaa! Tiinan neuvot kuulostivat hyviltä, kannattaa kokeilla! Pistän itsekin nuo neuvot korvan taakse, jos joskus omalle kohdalle sattuu...

  VastaaPoista
 4. Myös minä toivon, että et lopeta blogin pitämistä. Olethan yksi suosikeistani!

  En osaa auttaa muuten kuin, että poistat vanhimpien tekstiesi kuvia.

  Itsellä on kuvat omassa henkilökohtaisessa hakemistossani, josta otan niitä blogiin.

  VastaaPoista
 5. kiitos ystävät!! Suurkiitokset vinkeistä myös!

  VastaaPoista