maanantai 6. tammikuuta 2014

Elämää kasvitapettivalinnan kanssa


 
Sitä unelmieni punaista eteistapettia ei reippaan vuoden tähyilyn jälkeen löytynyt, mutta löytyi toinen fantastinen tapetti. Tässä makupala rullasta vielä ennen tapetointia. Yliverotan aina itseäni vuoden mittaan jotta jää joulurahaa lahjoihin ja oma siivunsa kodinkohennukseen & puutarhaan. Tapetti on Boråstapeter Garden party -mallistosta. Kuvassa ei kyllä ole yhtä kaunis kuin luonnossa kun olen huono kuvaaja, vaikeastikuvailtava tuo taustan väritys, kuin vesivärivalööri. Rakastan sitä eli en ainakaan vielä kadu valintaa.
 
Tapettien valitseminen on mielestäni supervaikeaa, varsinkaan kun en ole lainkaan ihminen, joka tapetoi joka viides vuosi (vaikkakin valitseminen on järisyttävän inspiroivaa). Mutta vanhoihin taloihin (tämä talo on vuodelta 1957) vain sopii tapetit, on vaikeaa kuvitella maalipintaa vaikkapa olohuoneessa. Olohuone odottaa ensi joulukuun veronpalautusten tapettivalintaa.
 
 
Kuusi ja koristeet ovat poissa, tuntuu valjulta.
 
 
Rahanarvoinen kasvi tämä! Yritän taas tehdä ympärivuotisen kasvin kuistiviilennyksellä, Atsalea kukkii jo kolmatta viikkoa ja on järisyttävän kaunis. Kaikki vierailijat kysyvät, että mikä ihme tuo on, onko muovia...
 
 
Pienoiskasvihuoneessa keväänvihreä kynttilä
 
 
Pikkutulppaanit avautuivat kuistilla, vein ne nyt ulos viilenemään
 
 
Muistoissa vielä uuden vuoden juhlistamisen paras hetki; aitoa, tilannetta varten tovin säästettyä champpista uusista Indiskasta ostetuista laseista (pitkään kirjoituksiani seuranneet muistavat varmaan kuinka ihastunut olen Indiskaan...)
 
 
Puutarhan tämänhetkiset loistokohdat nyt lienee hetkeen esitellyt, vain sen totean, että lumettomina talvina Jouluruusujen istuttaminen sisäänkäynnin luo on hyvä juttu, vierailijat saavat yllättävän paljon iloa kukkivasta jouluruusurykelmästä!

5 kommenttia:

 1. Minäkin yliverotan itseäni pikkuisen vuoden mittaan, on niin kiva saada jouluksi "vähän ylimääräistä! :)
  Meillä on seuraavaksi eli keväällä, siis aikaa ennen pihalle muuttamista, tyttären huoneen tapettien vaihto. Sen jälkeen meidän makkari, tarkoittanee syksyä.
  Kaunista tapettia olet valinnut!

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin hieno tapetti, laittasin tuota heti jos tapetoisin!

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo on ihana tapetti! Aina välillä sitä netissä kuolaan :)

  VastaaPoista
 4. Tapetin valitseminen on varmasti vaikeata. Meillä ei ole tapetteja, mutta meillä tuotti vaikeutta valita kaakeleita. Niiden vaihtaminen on vielä vaikeampaa kuin tapetin. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Pioni, jokos on tapetit valittu :)

  Maria, kiitos kannustuksesta!

  Tiina, kiitoskiitos! Netti on vaarallinen paikka...

  Vilma, kaakelit on tosiaan vaikea valita myös!

  VastaaPoista