lauantai 15. tammikuuta 2011

Taimitarpeistot esille!

Kevään alku jäi kahden päivän mittaiseksi, valitettavasti. Lisää lunta ja pakkasta...yök.

Taimitarpeistot on kaivettu osittain esille ja Bauhausista ostin tänään muutaman vuoden tuumailun jälkeen Pluggboxin (harmaa loota kuvassa) & taimimultaa. Kokeillaan sitten tätäkin vempelettä. Viime vuonna testasin turvepotteja, mutten pitänyt niistä yhtään.
Mitä nämä rumilukset ovat? Tietysti taimitunneleita ja pienoiskasvihuoneita. Viinirypäle-, tomaatti- ja kakkupakkauksia.
Viherpeukaloiden sivuilla olen käynyt ahkerasti haaveilemassa ja valmiina on jo pitkä lista, josta täytyy vielä karsia....

2 kommenttia:

  1. Siinäpä komea ja ammattimainen arsenaali taimivarusteita ;)

    Minä olen tosi surkea tuon esikasvatuksen kanssa. Ehkä se harjoittelun puutetta ja osaltaan syytän tilanpuutetta. Pitäisi raivata kevääksi olohuone ainoastaan taimille,:D

    Oikeasti haaveilen lasikuistista, joka olisi täydellinen niin taimien kasvatukseen kuin kasvien talvettamiseenkin. Piirustuksetkin ovat valmiina, mutta se on se ainainen ongelma, johon siitä lottovoitosta olisi apua.

    VastaaPoista
  2. Kyllä minullakin on se into kovempi kuin taito kasvatushommissa. Olet oikeassa siinä, että taimikasvatus vie kovin tilaa. Sinun pitää ehdottamasti saada lasikuistisi, toivon niin lottovoittoa sinnepäin! Pian saat ainakin helpotusta siitä uudesta kasvihuoneestasi :)

    VastaaPoista