lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tuulen viemää

Tuoksuköynnöskuusaman punervat silmut ja huikaisevan vaaleansininen taivas
 
Kaikenlaista sipulikukkaa pyrkii pintaan

Pinkkejä Kevättähtiä (Chionodoxa lucidae Pink)

Olen yrittänyt taivutella ja muokata Dolgo-koristeompusta kaunismuotoista, olen todella kiintynyt puuhun, istutin sen alkuvuosina lipputangon paikalle. On vähän kuin keskipiste puolikaaren muotoisessa paraatipenkissä. Runsas valkoinen kukinta ilona.
 
 
Pieniä hurmaavia perennavauvoja löytyy sieltä täältä, tässä Poimulehteä
 
Narsissit ovat jo pitkällä
 
Vauvataimia nämäkin, en vain muista mitä...
 
Nukkaiset Vuorikaunokin taimet
 
Rusokuusaman lehdykäiset, puhkeavat aikaisin kuin myös kaikenlaiset herukat

Kyllä nämä ovat sitten kauniit, Irikset tai Kurjenmiekat, rakkaalla lapsella monta nimeä
 
Oli välillä keväinen päivä. Kova tuuli vain. Viisi koneellista pyykkiä kuivui huis vain (vaikka kuivausteline lennähti tielle muutamaan otteeseen). Huomenna sataa joten aion tehdä taimitilauksen ystävän kanssa ja ihastella muiden puutarhoja. Yhtäkkiä tuntuu kuin olisi hirmuisesti tekemistä ja niin vähän aikaa. Pitää leikellä kuihtuneet perennat, siivota risut ja lehdet pois, leikellä puut ja pensaat, huoltaa kalusteita ja  jajaja. Rauhassa vaan.

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Tuo köynnöskuusama täytyy kyllä hankkia terassin säleikköön ensikesänä! Tuuli on kyllä ihan mahdoton! Onneksi nyt on jotenkin enemmän aikaa tehdä kaikkea, kun on vasta huhtikuun alku. Ihana tuo omenapuu! Muista myös istua alas ja nauttia kauniista puutarhastasi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa. Kevät tuntuu siellä olevan pidemmällä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Laura! Kuusama on ihanan tuoksuinen, hanki ihmeessä! Kiitos kun annat nautintaluvan :)

  Vaalean vihreää, ei tunnu kovin keväiseltä, kylmää on!

  VastaaPoista
 4. Voi miten paljon kevään merkkejä! On tämä ihanaa aikaa :) On mennyt muutama postauksesi sivu suun, kun on niin kiire näitten remppa/muuttotouhujen kanssa. Onneksi tämän viikon jälkeen helpottaa hetkellisesti :)

  VastaaPoista
 5. Tiina kiitos! Voi Sinulla riittää nyt kiireitä, älä stressaa kommentoinneista ainakaan! Hyvä jos pian helpottaa hieman!

  VastaaPoista