sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hirvittävä helmikuu

Pakkaset vievät hulluuden partaalle...tammi-helmikuu ovat kuukausia, jotka voisi poistaa maailmankartalta. Tänään oli tarkoitus virkistäytyä Kukkatalossa, mutta parinkympin pakkaset estävät aika tehokkaasti kukkien kuljetuksen. Vilukissana vihaan näitä helmikuun pakkasia!

Pakko jatkaa kesäkuvilla mässäilyä siis.

Muutamia kuvia sama paikka - eri perspektiivi, läheltä ja kaukaa.
Kuva on otettu ulko-ovelta. Tältä näyttää tosi vanha tuija-aita. Varmaankin brabant -lajiketta. Onhan se kaunis ja tiheä, vaaleanvihreä. Kuva näyttää vinossa olevalta mutta itseasiassa maisema on kallellaan. Olemme pienellä kukkulalla ja pudotus on aika jyrkkä.

Toinen kuvapari tiukka kaarre pergolalta "paraatipihalle". Tiheikkö vasemmalla peittää naapurinäkymiä. Leikkimökin eteen istutettiin omenapuu, toiveissa on puun kasvavan pikku hiljaa varjostavaksi katokseksi mökille. Pienissä yrttiympyröissä kasvaa hernettä, persiljaa ja sen sellaista. Leikkimökin taakse ajattelin tehdä rinteeseen pienen tasanteen jonne voisi istuttaa yrttejä lisää. Syksyn alesta ostin marjapuskia, joista yritän leikellä pieniä puita. Leikkasin jo muut oksat paitsi rungon, jännittävää nähdä onnistuuko projekti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti