lauantai 11. kesäkuuta 2011

+33 °C


Vihdoin! Keltapäivänliljat & irikset kukkivat.

Lämpötilat hipovat viime kesän lukemia. Sisällä +32 astetta, mies kävi hakemassa tuulettimia ja hienot partyvalot (kuvia myöhemmin) Clas Ohlsonista. Kuljeksin perhosmekossa ja pöydässäni istuu kolme miestä ilman paitaa. Leikitään lomalaisia, jätettiin lauantaiaamuinen megasiivouskin väliin ja lounaaksi syötiin "meksikolaisia lettuja" ja jäätelöä. No, huomenna karvas totuus paljastuu ja maanantain odotus alkaa.


Sisäänkäynnin kukkia asettelin uudelleen, haluaisin jo eroon orvokeista...


Romuromantiikkaa jälleen; minisuihkulähde, joka ei solise ja kaikkea pientä rojua. Ruusupapuihin tuli itikoita ja ne oli leikattava alas. Kovia kokenut istutuspöytä hilseilee pahasti


Kahtena kesänä hulluna heitellyt digitaliksen siemenet tuottavat vihdoin jälkeläisiä

Verihanhikkia vielä joka suunnasta


Indiskan perjantaiostos Pink Buddha :) Muuttaa joskus kasvihuoneeseenOnnellinen kesästä.

2 kommenttia:

  1. Ihania 'romuja' = aarteita ja vaikka mitä kukkijoita! Nuo keltapäivänliljat ovat verrattomia, kaunis kukka, ihana tuoksu ja läpi kasvukauden hehkeä koko puska. Onko sormustinkukkasikin noin pitkällä, vau! Tuo edellisen kurjenpolvi on tosiaan upean värinen. Minäkin hankin viherpeukaloilta keväällä tummakurjenpolvea, kukinto näyttää samanlaiselta.

    Helle on kääntynyt vihmovaksi sateeksi, onneksi. Ihanaa lämpö oli, mutta kaikki tuntui jo rusentuvan veden puutteesta. Kyllä puutarha nyt nauttii ja itsekin tekisi melkein mieli mennä möyrimään märkään multaan :)

    VastaaPoista
  2. Oi Maria, kiitos <3 Minunkin kurjenpolvet ovat Viherpeukuilta, varmaan samoja. Jee, sadetta, jee.

    VastaaPoista