keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Sekaisin unikoista

Juuri kun sitä väriä tuntui tarvitsevan niin sitähän tuli. Pörrään ihastelemassa unikkoja enkä kaipaa tulppaaneja enää.Limenvihreä ja oranssi näyttävät myös erittäin hyvältä yhdessä. Poimulehti taitaa vain myöhästyä vähäsen

Toivottavasti näistä tulee kukkia kesäkimppuihin

Paviljongin verhot heiluvat villeinä tuulessa ja illat kuluvat kastelukannun jatkeena

2 kommenttia:

  1. Voi että tuota paviljonkia! se kuulostaa jo sananakin niin houkuttelvalta, nuo kuvat kertovat että se on ihana paikka. Unikoihin olen minäkin haksahtanut. Monenmoisia siemeniä on kertynyt varastoihini, mutta unikon siemeniä on ainakin kymmentä sorttia kokoajan odottamassa, että pääsisivät mullan syleilyyn. Unikoisin taisin hullaantua lopulta totaalisesti, kun luin vivian russellin kirjan Monet:n puutarhasta. Kirjassa on yksi kuva, jossa roosan väriset unikot hallitsevat isoa puutarhaa kokonaan... Jos joskus tulen isoksi ja rikkaaksi, niin matkustan varmasti ranskaan katsomaan tuota puutarhaa unikoiden aikaan... Suosittelen kirjaa, ellet ole sitä vielä lukenut.

    VastaaPoista
  2. Kävinkin jo kommentoimassa päikyssäsi, mutta mieluusti Hopeahärkkiä meiltä teille? Kiitos tosi paljon tuosta kirjavinkistä, varmasti varaan sen kirjastosta! Minä lähden mukaasi Monetin puutarhaan, itsekin haaveilen käynnistä siellä :)

    VastaaPoista