torstai 30. kesäkuuta 2011

Torstain kukat



Pitäisi kai lopettaa pionien kuvaaminen; en vain pysty!

Voi miten olenkaan nauttinut puutarhasta! Ilolla, ilman stressiä. Harvinaista herkkua tälläiselle stressaavalle ihmistyypille. Jotain naksahti vain päässä(väliaikaisesti, todennäköisesti) ja iloitsin jopa rikkaruohoista ja luonnonkukkia toivotan tervetulleeksi lisääkin puutarhaan.

Keskikesän kukkien paras väri puutarhassa on punainen. Pian haaleanvaaleanpunaiset jutut ovat muisto vain ja pihassa (toivottavasti) leiskuu puna.


Mangoldi osoittautui erittäin kauniiksi kasviksi, täytyy maistaa tätä pian




Verihanhikin hurmaa




Ensimmäistä kertaa kukassa; Syyshohdekukka (Gaillardia aristata Burgunder), todellakin burgundinpunainen, mahtava!






Ruusupuska <3




Kivikkokin hehkuu nyt roosaa




Pergolaa jälleen; vasemmalla koristeomena Tumma Kaunotar ja oikealla Katsura






Alas portaita, nuuhkaisu oikealle....

2 kommenttia:

  1. Nyt ei kainostella pionien kanssa!!! Anna tulla vain kaikkia mahdollisia kuvakulmia, mullakin on paljon julkaisematonta pionimatskua odottamassa ;D

    Eikös ole kumma, miten välillä saa rennon moodin päälle puutarhahommissa ja toisinaan kaikki taas jurppii ja koko luomus näyttää omaan silmään aivan epäkelvolliselta! Aina on kuitenkin kauniita kohtia, joista ammentaa iloa! Ihanat nuo kiviportaat ja pionit siinä reunalla!

    VastaaPoista
  2. Apua, en ole vastannut tähän!

    Kiitos käynnistäsi Maria :) ja ihanaa kun annoit luvan ylikuvata pioneja :) Tosin nyt ne alkavat olla ollutta ja mennyttä, odotan innolla pionikuviasi!!

    VastaaPoista