sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

TuijanurkkausTuijanurkkaus on paikka, jossa on pergola ja ovi saunalta. Paikka on ollut varsinainen murheenkryyni, suorat näkymät naapureihin ja kova tuuli yhdistettynä paahtavaan kuumuuteen. Istutimme tuija-aidan suojaksi ja niiden eteen kaksi koristeomenapuuta ja Katsuran. Maata olen pikku hiljaa yrittänyt maisemoida Kurjenpolvilla ja muilla maanpeitekasveilla. Pergolaan on istutettu viime syksynä paljon köynnöksiä, jotka lähtevät nyt hissukseen kasvuun. Joskus pitäisi tehdä pohjaksi kiveys, sitten kun on ylimääräistä rahaa. Haaveilen vähän shakkiruutulattiasta, onkohan sellainen ihan hassu ulkona...?

Päästän köynnösruusun kiipeämään ylös pergolaan...Tälläinen valurautaisen köynnöstuki löytyi taimistoalesta, joku kiva pieni köynnös pitäisi keksiä tähän joskus


Pelargoniat todella viihtyvät tässä kuumassa paikassa, tässä tavallista ja riippapelargoniaa yhdessä


Vielä kerran; Tummakurjenpolvi Raven


Pergola toisesta suunnasta, erilaisia heiniä, mm. Viiruhelpiä, Japaninsaraa (Carex Morrowii variegata) ja Elefanttiheinää (Miscanthus sinensis Silberfeder). Heinät ovat ihania, himoan vielä Kultatesmaakin, ei ole vielä tullut vastaan. Rantalaukkaneilikkaa haaveilen tähän reunukseksi. Kaunis tuo valkokukkainen.


Näistä en saa kyllikseni, Heisiangervo Dart´s gold ja Purppuraheisiangervo Diabolo, ihanat yhdessä!


Mustaselja (Sambucus nigra Black Lace), aah...kaveriksi istutin Harmaakäenkukkaa, saa nähdä miten menestyy, olisi vaan mahtava sekoitus miltei musta kasvi ja hopeanhohtoinen sähäkkä pinkki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti