perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kaikki elämäni kukat

Portti on avoinna, tervetuloa kaikki puutarhahullut!

Laitoin tuohon portinpieleen kasvamaan alekärhön, toivottavasti kaksi Marjatuomipihlajaa `Obelisk´ kasvaa portiksi pikku hiljaa...Ihana Syysvuokko ponnistaa maasta, rakastan tätä kasvia yli kaiken! Odotan malttamattomana kukintaa. Tämä lajike on Hopeasyysvuokko, lähietäisyydeltä pitäisi löytyä tavallisen Syysvuokon lehtiruusukkeita myös. Hmm, pitääpä tutkia...Nukkapähkämö kurkottelee yläilmoihin ja kukkii pian


Punainen paroni -kirsikkaluumu onkin tosi punainen, uudet lehdet puhkeavat voimakkaan purppuraisinaMahoniassa uusia lehtiä, niin kauniita, tulee heti jouluinen olo.


Pioni pitää vielä jännityksessä, näyttäisi kovasti ruusunpunaiselta, mutta voi olla haalea roosakin. Jännittävää, en ole nähnyt näiden vielä kukkivanPohjantähti -köynnösruusu kukkii ja on täpösen täynnä nuppujaTuntematon köynnösruusu kukkii myös, Juhannusruusu sen sijaan ehti jo kukkia pari viikkoa sitten, oudon aikaisin :(On ollut mahtavaa kun sataa miltei joka päivä! Muutoin puutarha on aika rempallaan, en saa otetta tekemättömistä töistä ja ongelmakohdat pistävät silmään. Täytyy viikonloppuna yrittää ottaa uusi, rennompi asenne ja uppoutua asioihin, jotka ovat hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti