keskiviikko 2. marraskuuta 2011

MarraskuuSinisateen talvehtimista jännitän, lehti on niin kovin kaunis ja eksoottinen

Se aika vuodesta, jolloin motivaatio on nollassa ja lämpötila lähestyy uhkaavasti samoja lukemia. Pakko luovuttaa, puutarhassa ei voi enää tehdä muuta kuin suojata puut verkoilla ja haravoida lehtiä. Niin ja tietysti haaveilla uudesta keväästä. Suru. Marraskuu tuli varkain ja se ei näy näissä kuvissa. Seuraavaksi on aika alkaa touhuta jouluasetelmien parissa, yhden Joulutähti-Princettian tummemman pinkkinä ostin jo...

On siis turvauduttava menneen kevään & kesän kukkiin.Koristeomenapuu D0lgon juurella on paraatipenkki, tähän kerään vain ne kasvit joista pidän eniten. Oikealla Jalokello Fuji Pink ja edessä kahta eri lajia KeijunkukkaaYksi kauneimmista; pallohortensia limeen vivahtava kukinto, painava kuin synti ja ah niin herkän kaunis...Lähikuvassa paraatikukkapenkki; Hopeahärkkiä, Tuoksumataraa (limenvärisen oloinen kuvassa), Nukkapähkämöä jne. Rakkain kaikista on kuitenkin tuo koristeomenapuu Dolgo!

3 kommenttia:

 1. No mutta. Onhan siellä vielä vaikka mitä tekemistä. Huomasin juuri, että mulla on vielä riippumattokin keräämättä sisälle :-D Ja nyt on hyvä kitkeä, jotta homma keväällä on sen verran pienempi. Ja... ja... Istuttaa, siirtää... Siis ei nyt vielä tarvii alkaa joulua viettämään hei!
  Aivan ihana tuo paraatipenkki <3 Ja kesäkuvat <3

  VastaaPoista
 2. Sinulla on niin kaunista ja rehevää yhä vieläkin vaikka on jo marraskuu. ihanaa marraskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  Kaunis puutarha ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista