maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulunaluspäivien tunnelmiaKuistilla on joulutunnelmaa, kuuntelen siellä jouluradiota kynttilänvalossa - höyryävä glögimuki kädessä - ja haaveilen uudesta keväästä...kirsikankukkavalot ovat pieni muistutus tulevasta keväästä...Parhaita laatuomenia ja pikkuhavu.Herkän kaunis jouluruusu oli ostettava Plantusta, päätyy sitten pihalle sopivalla hetkellä.......kuten aikaisemmat jouluruusut, pihalla näyttää tietysti tältä; kosteaa, sateen ropinaa ja täysinäisiä vesipaljuja. Jouluruusu kukkii ihan pian.

4 kommenttia:

 1. Tuo kirsikkavalo on aika ihana, Jotexin sivuilta aina välillä tuota kuolailen. Mukavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa. Minäkin aion istuttaa nyt hankkimani jouluruusut pihalle jossa ne saavat luvan kukkia nyt kun mikään muu ei kuki! Kirsikankukkavalo on hurmaava.
  Tunnelmallista joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana joulun tunnelma! Kuisti onkin puutarhurin lempipaikka tähän vuodenaikaan (vaikka en semmoista omistakaan); kesänkaipuuta voi helpottaa sisä- ja ulkotilojen välimaastossa kasvien keskellä tunnelmoiden. Siis kukkiiko jouluruusu pihallasi joulun kunniaksi?!? Upeaa!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kun kommentoitte, kiitos naiset ihanaiset! Kirsikkavalo on Ellokselta ja se on luonnossakin ihan kiva, helpottaa kesänkaipuuta hieman :) Jouluruusu tosiaan alkoi kukkimaan hieman etuajassa.

  VastaaPoista