torstai 4. lokakuuta 2012

Lokakuu

Olen ehkä surkeimmasta päästä Dahliakasvattajana...huhtikuussa multiin kätketty Dahlia Purple Gem kukkii nyt vasta.

Kiitos ihunaiset kanssablogistit ja Tiina! Sain kuin sainkin tämän toimimaan (ainakin hetkeksi, ties millaisena) ja kuvia mukana jihuu. Olen todella otettu, että joku jaksaa tätä seurata! Katsotaan kuinka kauan tätä iloa riittää. Kärsin paljon kaamosajasta, joten on huojentavaa herkutella rehevillä kasvikuvilla silloin tällöin. Kokeilussa (töissä) on myös ekaa kertaa kirkasvalolamppu, jännä nähdä toimiiko yhtään?
Tunnelmavaloja on ihana ripotella sinne tänne :)

 
Keijunkukat antavat väriä syksyynkin. Tässä siirtotoimenpiteen uhriksi joutunut, mielestäni se kaunein keijukaiseni Midnight Rose. Taustalla huojuvat Syysvuokot ovat puolestaan fantastisen pitkäikäisiä kukkijoita. Englanninkielinen nimi Windflower on niin kaunis ja kuvaava.
Kaunista punaa villiviinissä, sydän vuotaa lehtien putoillessa


Pienoiskasvihuone sai valot ylleen...Pikkutalvio on talvivihreänä mukava kasvi. Runsas lumenpaino saattaa kuristaa sitä, ei saa raukka henkeä kinosten alle. Toivottavasti tänä talvena ei tulisi yhtä tolkuttomasti lunta. Minun puolestani ei oikeastaan ollenkaan.

Kultaisia syyspäiviä ja voimia pimeyteen ystävät!

 

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että sait ratkaistua ongelman! Loit siis uuden tilin ja myönsit sille käyttöoikeudet? Tuli vielä pieneen tuosta tallennustilajutusta, että pienennäthän kuvat ennen kuin lataat ne tänne? Jos lataat normaalikokoisia kuvia niin tallennustila on hetkessä täynnä.

  Keijunkukat ovat valtavan monikäyttöisiä ja kauniita keväästä syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Ilahduin, kun huomasin uuden blogikirjoituksesi! En millään olisi halunnut sinun lopettavan. Tykkään tyylistäsi.

  Älä anna kaamoksen masentaa. Laita pihaan ja kotiin valoja ja lyhtyjä. Ne valaisevat ympäristöä ja mieltä ja luovat hyvää tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ihania kasveja pihalla. Olenpa tainnut ennenkin sanoa, että on sama kasvimaku :D. Tykkään kans pikkutalviosta, villiviinistä. Se villiviini jäi tänäkin kesänä hommaamatta, kun paikka on vielä kattelussa. Ehkä ensikesänä.
  Mitä? Oletko ollut lopettelemassa blogin pitoa? Et kai...
  Minulla on tahti kyllä hidastunut itsellänikin. Aikaisemmin olen pitänyt muualla blogia, eli yhteensä reilu 4 vuotta on blogimaailmaa takana, ja välillä miettii, jaksaako tätä enää, mutta tämä on sen verran kivaa ajanvietettä, ettei malta lopettaakkaan. Kirjoittelee silloin kuin jaksaa :). Ja on aihetta kirjottaa.
  Syysiloa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tiina, Vilma & Multasormi - olette ihania.

  Tiina - juuri näin, loin uuden käyttäjän. Kuvia en jaksa säätää.

  Vilma - kiitos erittäin paljon, sanasi ilahduttivat :)

  Multasormi - Sinulla on pitkä aika blogistia takanapäin, respect! Meinasin lopettaa kun en saanut kuvia lisättyä, onneksi ongelma ratkesi!

  VastaaPoista
 5. Ihania syyskuvia. Minäkin toivon vähälumista talvea!

  VastaaPoista