sunnuntai 11. marraskuuta 2012

JouluruusuKauneimmista kaunein Jouluruusu Helleborus Niger
Kukkapenkissä oleva Jouluruusu nuppuisena, on nimensa veroinen, kukkii usein jouluviikolla. Toivottavasti ei tule lunta!

Isänpäivä on minulle aina haikea, koska isäni kuoli muutama vuosi sitten. Isänikävä multiplisoituu tälläisinä päivinä.

Herkkä jouluruusu löytyi Prismasta, seuraavaksi haaveilen hyasinteista. Pihalla jouluruusu aloittelee kukintaansa. Tämä uusin päätyy sen kaveriksi taas keväällä maan sulettua. Tumman sävyinen Double Ellen unohtui tarkastaa, ehkäpä tekee nuppuja vihdoin tänä vuonna? Nautin näistä pitkistä syksyistä kun lunta ei ole.

4 kommenttia:

 1. Sama täällä, se kirpaisee kun isänpäivää aletaan mainostaa, tuntuu että voi kunpa voisinkin hankkia hänelle jotakin ja olla hänen kanssaan.
  Ihana jouluruusu, kävin tänään katsomassa omani, mutta ne ovat vielä niin nuoria ja pieniä, siis nuo vaaleajouluruusut. Mulla ainakin tarhajouluruusut, kuten 'Double Ellen', kukkivat vasta keväällä, mutta silloin hyvin varhain, saman tien kun lumi sulaa päältä pois, on kukka jo nousemassa ja avautumassa!

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlaiset pienet kukan alut omassa jouluruusussani kukkapenkissä, olin ihan varma, ettei siihen tule nuppuja tänä syksynä, kun siirsin sen toiseen paikkaan, mutta ylätti mut....iloisesti. Harmi, että kuvia en ole saanut otettua kun on ollut niin harmaata ja pimeää...mulla edellisen kodin penkissä kasvoi vaaleanpunakukkainen jouluruusu, se on oli ihan älyttömän kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna- jospa tulisi hommattua tuo jouluruusu. Monen joulun haave. Viime vuonna oli kädessä jo, mutta jostain syystä meni takaisin hyllyyn :/.

  VastaaPoista
 4. Ahh, Saila, kiitos tiedosta, että Elleniä kannattaa tutkailla vähän myöhemmin vasta...

  Ihanaa Tuija, vaaleanpunainen kuulostaa suloiselta!

  Kiitos Multasormi, Jouluruusu sinun on saatava :)

  VastaaPoista