sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Onnellinen


 
Pienet sievät tähtikukat, Krokus Snowbunting
 

Voiko sitä muuta ollakaan kuin onnen kukkuloilla kun linnut laulavat ja katselen lumetonta pihaa. Söin ensimmäisen jäätelön auringonpaisteessa (tuoli tosin lahosi alta, mutta emme välitä siitä :) ).
 

Eilen oli ainakin meillä kevään ensi päivä. Istuttelin hajuherneitä sinkkipaljuun. Laitoin pikkuruiset orvokintaimeni ulos, ensi yöksi pitänee peitellä ne vielä lasikelloin, pakkasyöt ovat palanneet. Lisäksi investoin jättimultasäkkiin ja punaiseen kivituhkaan, nyt jännitän jo niiden tuloa. Sisälle vaihdoin perhostyynynpäälliset olohuoneeseen. Ulkona on kyllä ränsistynyttä ja harmaata, mutta mitäpä siitä. Kyllä sen kestää kun tietää ettei se hirveys jota talveksi kutsutaan voi palata ihan heti.

Päivän kruunasi ystävän kanssa kukkakaupassa käynti. Palloesikko, Syyshohdekukka, tavallinen Tuija ja tavallinen Syreeni oli ostoksissa ja tulinpa iloiseksi. Tällä jaksaa taas viikon eteenpäin...


 
Vanha Rusokuusamapensas ja ihana alkukevään harmaus


Hamahelmiperhonen lennähti kaveriksi kukka-asetelmaan

 
Talvivihreät ovat upeita paljastuttuaan hangesta! Tämä on Japaninsara Variegatum
 
Keväthaleja kaikille
 

6 kommenttia:

 1. Jes jes jes! Ihana japaninsara, minullakin on tuollainen ja sekin on niiiin ihana paljastuttuaan lumen alta.
  Huiput krookukset, nyt saisi tosiaan aika jo pysähtyä pariksi viikoksi ihan vain tähän, sitten siirryttäisiin askel edemmäs... Sanasi saivat mut tajuamaan, miksi tämä aika vuodesta on kaikkein paras: ENSI TALVEEN ON MAHDOLLISIMMAN PITKÄ AIKA!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämä on vaan ihanaa aikaa! Sä olet jo käynyt taimiostoksillakin, onnentyttö!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että sielläkin on herätty eloon! Minä olen ainakin tuntenut viikonloppuna ihan fyysisesti, miten ilma kulkee keuhkoihin, jännitys niskoissa hellittää ja pää kevenee turhista painolasteista, kun saa puuhailla ja nauttia puutarhassa. Hetken on harmaata ja ränsistynyttä, mutta ei kauan. Ihanat krookukset!

  VastaaPoista
 4. Ah tämä on niin ihanaa aikaa, joka päivä täytyy käydä katsastamassa pihapiirin tilanne:)

  VastaaPoista
 5. Kevät on kyllä ihan parasta mitä olla voi! Ja vihdoin se kevät tuli, juuri silloin, kun alkoi jo tuntua toivottomalta! Ihania kuvia!

  VastaaPoista