sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kevätkukkijat ja ystävät ♥

 
Vähän myöhässä, mutta takana on yksi näitä viikkoja jolloin mikään ei onnistu. Kakkukin on ruma kuin mikä (täällä kuvankauniissa netissä on helppo tuntea itsensä muutenkin riittämättömäksi). Mutta kuitenkin; kiitos teille jotka jaksatte täällä käydä ja antaa ideoita & tukea. Elämä ilman ystäviä olisi kuin puutarha ilman kasveja. Kiitos ♥
 
 
Helmipensaan kukinta on yksi kevään kohokohdista. Tykkään kyseisestä pensaasta niin paljon, että niitä on kaksin kappalein eri paikoissa jotta nautinto olisi maksimaalinen
 
 
Samoin oikea hurmuri tämä Moskovan Kaunotar -jalosyreeni vaikka itse puska on minusta aika ruman kasvutavan omaava

 
Mätäsleimua ja Tuoksukurjenpolvea Pionien juurella

 
Koristeomenapuut ovat todellinen intohimon kohde, tässä Tumma Kaunotar pergolan edustalla, olen istuttanut sinne kaksi koristeomppua fiilistelyyn

 
Kevätiloja; Leimuja
 
 
Kasvihuoneen luona Mme Lemoine -jalosyreeni, tästä olen laittanut jo ainakin sata kuvaa jo, jaksaakohan kukaan enää katsella

 
Ulkona upean keväistä, tiptip ja lämmintä, nautin kyllä. Mutta silti nyt jo toivoo ettei tarvitsisi enää vanhoja kuvia katsella vaan pääsisi pihaan touhuamaan. Haluaisin tehdä sydämenmuotoisen ruusuistutuksen mutten kuollakseni keksi sille tyhjää tilaa.
 
Ideaköyhä pää.
 
Päärynän ihanat kukat! Tulisi jo kevään perennakuvastoja katseltavaksi, en millään jaksa odottaa enää.
 

8 kommenttia:

 1. Lievää kärsimättömyyttä havaittavissa :-D
  Ai niin, sinulla on tuo 'Tumma Kaunotar'. Annoin sellaisen häälahjaksi ystäville, kun morsian on tumma kaunotar. Toivottavasti se kukkii komeasti jo tulevana keväänä!
  Ihanat kuvat <3 Kyllä näitä sietää hyvin katsella vielä pari kuukautta, vaan toivottavasti tämä lauhuus jatkuu, niin saisimme iiiihanan piiiitkän kevään <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ystäväväiseni, itsellänikin jäi koko ystävänpäivä aivan huomiotta! Täällä ollaan ihan yhtä tuskissa, puutarha-asiat pyörivät mielessä koko ajan, mutta konkreettista tehtävää on kovin vähän.

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivä voi olla mikä päivä tahansa! Itsekin vietin koko kyseisen päivän töissä, laitoin ajastetun postauksen;)
  Koristeomenapuut ovat aivan ihania, minäin haluaisin vielä sellaisen, jossa on tummemmat kukat kuin `Hopassa`, vaikka pidän kyllä siitäkin kovasti.
  Kevättä odotellaan, ja kaivinkonetta siirtämään leikkimökkiä ja kiviä... ja se kasvihuone pitäisi tilata...

  VastaaPoista
 4. Eihän näihin kuviin ikinä kyllästy!! Vähän alkaa jo käsiä syyhyttää, mutta onneksi kohta on jo maaliskuu ja tämä talvi on muutenkin tuntunut todella lyhyeltä, kun ei sellaisia kunnon kuukausia kestäviä pakkasjaksoja ole ollut. *koputtaa puuta*

  VastaaPoista
 5. Kyllä Saila, paha kärsimättömyys riivaa..aivan käsittämättömän hienon häälahjan olet antanut! Pitäisiköhän mennä naimisiin ihan vain tuosta ilosta..voisin tehdä kasveista muodostuvan häälahjalistan :)


  Maria, kiitos ystäväinen! Ihana kaikesta huolimatta kuulla, että siellä on toinen yhtä kärsimätön. Huojentavaa. Nytmäenjaksaenää.

  Pioni, kiitos! Royalty on ainakin tosi tumma ja hieno. Apua miksi pitää siirtää leikkimökkiä ja joudutko nyt ostamaan kokonaan uuden kasvihuoneen?

  Tiina, kiitos, kiva jos et kyllästy! Toivotaan ettei tule talvea enää ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Joo, edellinen kasvihuone meni ihan räsäksi Eino-myrskyssä ja uusi on ostettava, onneksi vakuutus korvasi vanhan.
  Leikkimökki täytyy siirtää, kun uusi kasvihuone, jonka haluan, on edellistä isompi eikä mahdu "vanhalle" paikalle. Sinne mahtuu kuitenkin leikkimökki, joka ei kylläkään ole enää käytössä, mutta varastoksi. Ja uusi kasvihuone tulee siis leikkimökin paikalle:)
  Ja kun kaivinkone tai vastaava täytyy tilata, se saa samalla siirrellä isoja kiviä...

  VastaaPoista
 7. Siis miten minulta puuttuu tuo helmipensas ja jalosyreenit ihan vallan vielä! Kuvittelin että kasviostokset jäisivät vähemmälle ensikesänä, mutta nyt näyttää kasvitoivelista senkun kasvavan kaiken aikaa... :)

  VastaaPoista
 8. Pioni, onneksi vakuutus korvaa vaikka mieliharmi on varmasti kova. Teillä on ihanat kevätpuuhat tiedossa siellä :)

  Laura, mullakin lista kasvaa kun käyn blogissasi :) Tämä toimii vastavuoroisesti, hih.

  VastaaPoista