lauantai 22. helmikuuta 2014

Tuokiokuvia puutarhasta

Arovuokot ja Kaunokaiset
 
Kuvia puutarhasta, sieltä täältä
 
 
Kuunliljapenger päättyy (vielä) pieneen Rusokirsikkaan, bambusänkyyn ja kivimuuriin. Reunuksessa on pionipenkki johon tukisysteemi tuli 

Paraatipenkki on laaja joten olen laittanut pienen polun liuskekivistä

 
Tulppaani White Purissima pergolassa

Keväällä on myös paljon valkoisia kukkijoita, runoilijannarsisseja

valkoisia pikarililjoja

Ice follies -lajike narsissista
 
Kevät on jotenkin hyvin lähellä nyt. Plussan puolella ollaan jälleen. Eiliset lumikinokset ovat sulaneet vesisateessa. Vain kerran tänä talvena on joutunut lumitöihin, upeaa. Nyt alkaa tuntua siltä kuin jokaikinen kuva viime vuodelta olisi jo nähty, puhumattakaan menneiden vuosien kuvista. Uutta materiaalia tarvitaan!

 
Ei kevättä ilman tête-à-tête-narsisseja

 
Kuten todettu, Ikeasta löytyy kivat ruukut, tämäkin jättiläisisolle Viirivehkalle, jolla on yhteistä taivalta kanssani jo 20 vuotta. On kuin perheenjäsen jo. Viime vuonna istutin yhtä vanhan Limoviikunan samanlaiseen ruukkuun ja taitaa viihtyä. Nyt rahanyörit kiinni ja loput pennoset säästöön taimistokäyntejä varten. 

 
Tuntuu kuin kaikissa muissa puutarhoissa ihasteltaisiin talven mittaan piippoja ja alkuja ja minulla ei niin mitään edes pitkän syksyn seurauksena...hirveällä vaivalla ja työllä löysin pari vaatimatonta alkua :) Täällä ei kyllä hirveämmin tapahdu mitään. Odottavalla kannalla.

6 kommenttia:

 1. Kannattaa olla ihan tyytyväinen, ettei niitä piippoja näy. Mä olen ainakin omistani hukan huolissani, jos satumaan saamaan vielä epätoivottu takatalvi pakkasineen tähän päälle. Suloiset narsissit ja voi mikä yhdistelmä tuo arovuokko ja kaunokainen!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nämä kevät- ja kesäkuvat on vaan aina yhtä ihania : )
  Meillä on jo lumikellot nupulla, tosin seinän vierellä. Ajatella, ensi viikolla on jo maaliskuu... eli kevät on ihan jo ovella : )

  VastaaPoista
 3. Ehkäpä odotuksesi vielä palkitaan! Itse olisin kyllä odottanut kunnon lumista talvea, mutta sellaista ei saatu eikä enää olisi väliksikään. Hyvää kevään odotusta.

  VastaaPoista
 4. Nyt tuntuu kyllä keväältä, ja sehän on ihanaa. Pelottaa vain takatalvi, koska ei kevät näin aikaisin tapaa tulla, ainakaan tänne meille.

  VastaaPoista
 5. Oih tuo kuva runoilijanarskuista on aivan lumoava<3

  VastaaPoista
 6. Hups, unohdin vastata tänne. Kiitos kommenteista! Takatalvi voi tulla, mutta ei se varmaan kauaa kestä.

  VastaaPoista