perjantai 25. maaliskuuta 2011

Istutuspöytä

Tottahan toki puutarhurilla pitää olla istutuspöytä. Tässä on minun. Naurattaa kun katsonkin kuvaa, ei kovin sisäsiisti pöytä ja ympäristö. Pöytä on jonkun itse nikkaroima apupöytä, pelastin sen äitini "kokosta". Laatikon äiti oli jo ehtinyt valitettavasti polttaa. Kasvihuoneeseen haaveilen ihan oikeasta istutuspöydästä, kun nykyinen ei sinne varmasti mahdu. Pyörähdin eilen Clas Ohlsonilla ja siellä oli sopiva istutuspöytä ja ihastuttava iso obeliski, joka olisi hieno saunan edustalla tuijanurkkauksessa. Muutoin yritän pitää perusperiaatteena, että kaikki kasvishuoneeseen päätyvä "sisustusromu" pitää olla löydettävissä kodin omasta tavarapaljoudesta. Jos edes saisi joskus kasvihuoneen kasattua....


3 kommenttia:

 1. Tuo on oieasti mielettömän hieno, juuri sopivan rouhea ja hyvän kokoinen!

  Minäkin olen kovasti jo miettinyt kasvihuoneen sisustusta ja tullut samaan lopputulokseen. Ei uudelle, vaan niin pitkälle kuin mahdollista, käytetään vanhaa roinaa. Yksi Ikean petsattu puolipyöreä klaffipöytä on saanut jo matkalipun, sitten minulla on se roskalavalta löytynyt metallisänky, josta saa hyvän tason ruukuille kunhan saadaan puusta jonkinlainen laveri nikkaroitua. Muutama Tärnö-tuoli sieltä Ikeasta pitäisi hakea ja ehkä niitä hyllyjä. Toisaalta olen ajatellut, josko tekisin hyllyn raudoitusverkosta, joka nojaa tuolla ulkona varastonseinään. Ja hei, on mulla jo kattokruunukin varastossa ;)
  Aikasta mukavaa tämä suunnittelu!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis ja kiva istutuspaikka!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset herttaisille vierailijoille! Maria, ihanat kasvihuonesuunnitelmat! Tuosta tulee oikeasti hyvä. Tee ihmeessä itse persoonallinen hyllykkö.

  VastaaPoista