lauantai 12. maaliskuuta 2011

Taimikylvöjen alku(Kyltteihin mahtuu vain latinonimet...kyltit Amalian Olohuoneesta)(Suloinen Hanhenpaju & toistaiseksi virkeä Jouluruusu)

Olen ollut kevään odotuksen ja talven kurimuksen nujertama koko viikon. Onneksi tänään on ollut ihana päivä. Sadevesikaivojen sulattelun (aseina teepannu kiehuvine vesineen ja merisuola) lomassa olen kirmaillut möyhimässä jälleen lumikasoja ja paistatellut auringossa. Monet puutarhan kasvit ovat kokeneet kovia. On paljon syötyjä/katkenneita oksia puissa ja pensaissa. Tuijia on katkennut myös ja Aroniat ovat vielä kokonaan taittuneina lumikinosten alla. Hurjaa.

Viime sunnuntaina pääsin vihdoin ihanaan Kukkataloon ja ostin tämän vartetun Hanhenpajun, kovasti on suloinen ja päässee kivikkopenkkiin myöhemmin keväällä. Ruukku on Ikeasta.

Tänään aloittelin myös taimikylvöjä hiljalleen Siperianpallo-ohdakkeen, Kelloköynnöksen (valkoinen), Elämänlangan (punainen), Kaukasiantörmäkukan (sini-valko) ja Sirokesäkynttilän voimin. Ihanaa. Kai se tästä.

2 kommenttia:

  1. Voi että, miten elinvoimainen jouluruusu, pääset pian istuttamaan sen ulos. Omani rusentui olemattomiin. Tuo hanhenpaju on aivan ihana, tykkään itsekin noista vartetuista pajuista.

    Lunta taitaa sataa siellä teilläkin. Huoh. Psyykkaan itseäni vakuuttelemalla, että parin viikon sisällä tapahtuu läpimurto kevään suhteen, odotellaan ;D

    VastaaPoista
  2. Hei Maria! Lunta tosiaan tupruttaa, yök. Kiitos kannustuksesta. Sinulla on se isompi, ihana paju, jossa kissasi temmelsivät. Minuunkin iski himo saada samanlainen joskus.

    VastaaPoista