torstai 2. kesäkuuta 2011

Kesäkuu - HelatorstaiTunnustan; uusi puu! Käytiin siskon kanssa Muhevaisella ja ostin koristeomenapuu Tumman Kaunottaren ja sisko osti hapankirsikka Varjomorellin. Purppuraomenapuu tulee tuijanurkkaukseen ja samalla paikalla ollut liian matala riippapuu Cheal´s weeping siirtyy kuunliljapenkkiin. Upeat pyykitkin pääsivät tietysti kuvaan.

Tänään kitkemisurakka on jatkunut ja ruukkuihin kylvettiin vielä avomaankurkkua & mangolgia.Iirikset kukkivat ja ovat sävyltään syvänsinisiäKoristeomenapuu Linnanmäki, kukinto lähikuvassaHelmipensas Exochorda racemosa 'Pride', helminuppuja

Luulen, että tämän kesän kasvit on nyt shoppailtu (nyyh), ehkäpä ihan syksyn viimeisestä alesta voi jotain ostaa. Silloin tekee yleensä aina tosi hyviä löytöjä, viime syksynä esimerkiksi Kukkatalosta riippapuita alle 10 € kappale ja pensaita 50 centillä.

2 kommenttia:

  1. Voi mahdoton sentään mitä paratiisia sinä rakennat siellä! Sieluni silmin näen puutarhasi viiden tai kymmenen vuoden kuluttua kun kaikki puut ovat täydessä kukassa... Oioioioi...
    Sinun on ehdottomasti asuttava siellä loppu elämä. tai sitten muutettava kesällä, niin saat kaikki kasvisi mukaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset jälleen Laura, itselläsi se vasta paratiisi onkin :)

    Ajattelin muuttaa seuraavaksi vasta vanhainkotiin, ja ehdottomana vaatimuksena olisi ainakin parveke. Heh, onko vanhustentaloista luxusversioita??

    VastaaPoista