perjantai 9. syyskuuta 2011

Katsura ja kivikko



Ihananihana Katsura, pian hän tuoksuu vastapaistetun leivän, nekkujen ja piparkakkujen sekoitukselta...

Ihan pian täytyy kerätä verhot pois pergolasta. Nyyh. Laitoin jo ekat jouluvalotkin ulos. Oikeasti hätkähdin kun katsoin pihalta otettuja kuvia...jossain vaiheessa on tullut miltei ruska ilman, että olen huomannut. Olen kotimatkalla kipaissut usein Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kautta. Voiko oikeasti olla kauniimpaa paikkaa?

Eilen ihastelin pikaisesti Kaisaniemen koristeomenapuita ja maistoin yhden pienen rautatienomenapuun hedelmän. Kirpakan herkullinen. Olen tulenpalavasti ihastunut puistossa kasvavaan Niverävaahteraan! Puistossa pitäisi kasvaa myös aika isokokoinen Katsura, en ole vain vielä löytänyt kyseistä puuta. Jonakin päivänä täytyisi muistaa ottaa kamera mukaan.



Käppyräkasvi istutettu kivikkoon, saa nähdä miten pärjäilee: Peikonpähkinä Red Majestic



Kenottavia puita ja ripaus punaista

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Voi, mitä ihanuuksia teillä siellä etelämpänä menestyykään. Meillä täällä pohjoisempana täytyy tyytyä vähemmän eksoottisiin puskiin:)

    VastaaPoista
  2. Katsuran tuoksun haluaisin kokea. Olet siis jo viritellyt valoja ulos, itsekin olen niistä jo haaveillut. Syysistutuksetkin on vielä laittamatta, huomenna olisi tarkoitus hankkia jotain ja viritellä jotain lyhtyjäkin ulos.

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos Millan! Tulen pian käymään päiväkirjassasi vastavierailulla, kiitos paljon kun kävit! Pärjäät ihan hyvin ilman Katsuraakin, on niin paljon kauniita pohjoisessakin menestyviä :)

    Maria, lähetänkö sinulle lehtiä postissa, toimisiko...? Kiitos visiitistäsi! Odotan innolla syysistutuksiasi, sinulla on niin hyvä maku...

    VastaaPoista