lauantai 17. syyskuuta 2011

LauantaiHumala on vallannut kaariportin, täynnä pikkuruisia käpyjä...Vähän tumma kuva, mutta matala maksaruoho on Sedum Amber, tumma burgundinpunainen sävy, häivähdys meripihkaaSyyskukkapenkki alkaa näyttää harvalta lakastuneiden kasvien myötä, nyt tajuaa olla kiitollinen maksaruohoista
Kurjenpolvi ryhtyi kukkimaan uudelleen ja lepää kivelläEdelleen yhtä ihanat yhdessä; Heisiangervo Diabolo ja Dart´s goldKoristeomenapuu Cheal´s weepingin pikkuomenoita


Tänään istuttelin kanervia ja otin pelaquut sisään. Toiset jouluvalot asennettu pihalle ja koristekurpitsoitakin poimittu koristeiksi. Ilmassa kylmä pohjavire, oikea syksy.

2 kommenttia:

  1. Kauneus onkin erilaista syksyisessä puutarhassa. Ihania sävyjä noissa punaisissa lehdissä ja nuo pienet omput ovat söpöydessään melkein syötäviä! Juuri itsekin tässä tuumin lähteväni hakemaan Plantusta viimeisiä callunoita ja ulos voisi tänään sytytellä lyhtyjä. Syksyssä on kyllä oma hienoutensa. Oletko muuten istutellut jo kovasti sipuleita?

    VastaaPoista
  2. Ihana Maria, miten suloinen viesti taas Sinulta! Odotan edelleen niitä syysistutuksiasi innolla. En olen vielä lainkaan istutellut sipuleita, oletko sinä? Tilasin Korpikankaalta oransseja, mustia ja punaisia tulppaaneita yms. Eivät vaan ole vielä tulleet.

    VastaaPoista