tiistai 28. helmikuuta 2012

Uutta kasvuaHerttaköynnöksessä on uutta kasvua, vaaleanvihreä ripustuslenkki Indiskasta ja viikinkiyrttisakset, itsekseen syntyneitä stillebeneitä, asetelmiaYrttiympyrät valjastetaan tänä vuonna lasten toiveesta vain herkkuherneille, pienet aidanteet HongkongistaElpyvät pelaquut, nämä olisi pitänyt raaskia leikata, mutta olen taas auttamattomasti myöhässä, kukkanuppuja näkyy joEka kevätkukkanen, narsissi....haaveilen orvokeista...
Jos on onnea niin maaliskuussa saattaa nähdä ensimmäiset orvokit myynnissä. Odotan.Ihania pikarililjoja, istutin kaveriksi näille Edinburg -narssisseja, hentoa persikkaa...toivottavasti kukkivat yhdessä..mieleeni muistuikin, että satsasin erityisesti narsisseihin viime syksynä, onpa jännää odotella niiden kukintaaPalloesikko on niin suloinen (kuvassa valkoisena)! Viihtyy hyvin kuivassa kivikossa auringossa vaikkei uskoisiLasten valitsemat kesäviljelyt vaikuttavat aika oransseilta tänä vuonna :)

Rakastan muuten sitä tunnetta kun pihalla kulkiessani näen minulle rakkaiden ihmisten antamia kasveja. Tulen siitä todella onnelliseksi! Ihan kohta on maaliskuu - voi helpotus.

6 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivat miniaidat! Ja ihanan viihtyisän näköinen puutarha muutenkin, oikein sellainen missä kulkisi hitaasti ja löytäisi kaikkea kivaa oikealta ja vasemmalta :-) Niin kuin nuo pikarililjat, ja ne keväällä maasta nousevat aarteet. Mitähän sieltä taas nousee?! Olo on odottavan jännittynyt, muistan vain osan niistä lajeista, mitä maahan kätkin.

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä herttaköynnös! Mitä sinä olet sille syöttänyt, kun se noin kasvaa?


  Kivet ovat puutarhassa minustakin tosi kauniita.. ja tuo aika, kun multaa on vielä näkyvissä, eikä kaikki (mukaanlukien rikkaruohot) rehota vielä villinä. Pian se on taas täällä :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sulla on komeat pelargoniat, omat on aikamoisia kräppänöitä... Toivottavasti siitä vielä piristyvät, ei raaskisi pois heittää kun ovat omaa tuotantoa :P

  VastaaPoista
 4. Hei, täällä on jo kevät, ihanaa! Suloiset pelakuut, ei haittaa vaikket ehtinyt leikata, ovat symppiksiä juuri noin! Ihanaa maaliskuun ekaa viikkoa Hortensia!

  VastaaPoista
 5. Maaliskuuhan tuntuu jo melkein keväältä, onneksi:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kehuista Saila, lämmitti! Sinulla onkin kaikkea eksoottista ja jännittävää tulossa, muistan kyllä :)

  Millan - kiitos! Imuroin vahingossa Herttaköynnöksen :)

  Tiina, mutta Sinullapa on se ihana raspberry -pelaquu!

  Maria, kiitoskiitos, sitä samaa Sinulle!

  Pioni, kevättä meille :)

  VastaaPoista