lauantai 29. joulukuuta 2012

Kuvia menneeltä keväältä

Rakastan tätä köynnöshortensiaa....
Kevätkaihonkukka, voi että miten hieno nimi!
 
Pensaiden läpi siilautuva valo ja keväinen viherrys, Pikkujasmiketta, Verikurjenpolvea, Keltapäivänliljaa & iriksiä ja esikoita Rusokuusamien juurella
 
 
 
Riippakoristeomenapuu Cheal´s weepingin purppurakukat, versovat kuunliljat ja Tulppaaneita kuunliljapenkereessä..tähän haaveilen kunnon tulppaanimerestä jonka aluskasvillisuutena olisi posliinihyasintteja. Kun sipulikukkien kukoistus on ohitse, nousevat kuunliljat peittämään niiden kellastuneet varret. Pikku hiljaa tulppaanit toivottavasti lisääntyvät, vuosi vuodelta
 
Meillä oli yrjötautijoulu (jatkuu edelleen). En ole viikkoon käynyt missään, alkaa tuntua hieman oudolta. Jatkan intensiivistä keväästä haaveilua. Tässä vaiheessa vuotta sitä huijaa itseään ja alkaa ajattelemaan, että ehkäpä kevät tulee aikaisin ensi vuonna? Plussakelejä luvattu ensi viikolle, onnellinen siitä!  
 
 

4 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen kuva <3 Koristeomppu on tosi kauniin mallinen, mun riippuva on vartettu ihan alas, joten roikkuvia oksia on alhaalta ylös ja se näyttää vähän hassulta. Pitänee suorittaa sille pientä parturointia.

  VastaaPoista
 2. Upea valo ja varjo ja kevään viherrys, kuinka sitä kaipaakaan! Köynnöshortensia on upea kasvi, sitä ei voi olla rakastamatta. Omasi näyttää olevan jo vahva yksilö, onko se jo kukkinut? Minulla on kaksi, jotka ovat kasvaneet hienosti, mutta toinen niistä on tehnyt vasta yhden kukinnon.

  Nautitaan plussakeleistä ja toivottavasti kamala tauti on jo hellittänut otteestaan.

  VastaaPoista
 3. Voih, toivottavasti tauti on hellittänyt ja uusi vuosi alkaa paremmissa voimissa.

  Ihanan keväisiä kuvia olit valinnut.

  VastaaPoista
 4. Hui olen unohtanut kiittää kommenteistanne, anteeksi.

  Totta Tiina, riippaomenat on usein kamalan mallisia, niitä näkee usein. Jos pieni muotoilu auttaisi?

  Maria, kukkii aika nihkeästi joka vuosi tuo köynnöshortensiani. Kuiva ja ravinneköyhä maa tuossa, varjo myös. Pitäisi kokeilla laittaa kompostimultaa juurelle.

  Kiitos Susanna!

  VastaaPoista