torstai 27. joulukuuta 2012

Melkein kuin kevät


 
Muistoja menneistä siemenkylvöistä, Harjaneilikkaa Mustaluumun juurella

 
Ja Harmaakäenkukkaa Mustaseljan yllä huojumassa
 
Uuden joululahjakirjan anti: tämä lajike on selvästi Dawn vaikka nimilapussa luki ihan jotain muuta aikoinaan...

Tänään oli yllättävä kevätpäivä. Plussaa kolme ja vesi tippuu räystäistä. Postilaatikossa odotti ensimmäinen siemenkuvasto Isoäidin kasveilta :) Ajatukset siirtyivät varkain kevääseen vaikka edessä on vuoden vaikein kuukausi.

Joululahjaksi sain Ihanat kärhöt -kirjan, oli nimensa veroinen. Sieltä löytyivät omatkin kärhöni. Himoan kevätkukkia, esikkoja, orvokkeja. Nyt vaan siementen kanssa leikkimään.

4 kommenttia:

 1. Jee, minäkin ajattelin aloittaa siemenleikit! Melkein jo tein yhden tilauksen, mutta ajattelin vielä plarata läpi varastot ja katsoa, mitä oikeasti tarvitsen. Ihanaa, että joulupaketista löytyi puutarhakirja.

  Tosiaan, vaikein kuukausi on alkamassa. En kestä ajatusta pimeästä ja hirveistä pakkasista. Nyt onkin keksittävä selviytymiskeinoja. Itse ajattelin pian hankkia uusia viherkasveja ja kukikkaita tyynynpäällisiä tai jotain. Ja sitten aion laittaa ne siemenasiat järjestykseen ;)

  VastaaPoista
 2. Siitä se kevät pian lähtee etenämään, kunhan jaksetaan pari kuukautta odotella. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Eilen tuli tosiaan ensimmäinen siemenkuvasto, pikkuisen sitä jo selailin. Vaikka taas viime keväänä ajattelin ettei enää yhtään siementä, voi olla että jotain tulee tilattua...

  VastaaPoista
 4. Maria, sinulla on hyviä ideoita! Keväiset sisustusjutut voisivat todella auttaa ja siemenet myös :)

  Vilma, sinulle myös hyvää uutta vuotta!

  Pioni, tilataan vaan lisää siemeniä :)

  VastaaPoista