torstai 14. marraskuuta 2013

Amaryllis ja muut marraskuun pimeyden karkoittajat

 
Aah, amaryllis! Kaikki kukat avautuivat yhtäaikaa, voi miten kaunis!
 
 
 
 
Kuistilla hyasintinkasvatusta kokeilen, en ole koskaan ennen kasvattanut itse, ostanut vain valmiina...Lidlistä löytyi tälläinen lasi ja hyasintinsipuli 2 eurolla. Saa nähdä mitä tästä tulee. Hattu päässä aloitamme.
 
 
Marraskuu on aika raskas. Pakko selviytyä kynttilöiden, sisäkukkien ja suklaan voimalla. Viikon paras uutinen on tieto, että talvesta on suurella todennäköisyydellä tulossa lämpimämpi! Ja mikä parasta, vielä ei hippuakaan lunta vielä. Ainoa hankaluus lumettomuudessa on kotipihan fasaani joka käy tonkimassa sipulini ja syö ne, murrrr.
 
 
Tonttuja on jo liikkeellä...olen jo pari kertaa pelästynyt todella tätä eteisessä olevaa tonttua ja huutanut kuin hyeena. Eteisessä seisoo joku! 
 
 
 
Tasetit kukkivat kuistilla, tänä vuonna tuoksuukin jostain syystä hyvälle, ei tee yhtään pahaa
 
 
Clas Ohlsonin tähdet on uskomattoman edullisia, 10 euroa! Suosittelen lämpimästi jos et jo omista kymmentä. Hintaan kuuluu myös tavallinen varjostin joten puolet vuodesta tämä on tavallinen pöytävalaisin. Tähän vuodenaikaan valoa ei vaan voi olla liikaa. Samasta syystä laitettiin jo pieni joulukuusi lintuteemalla. Ja pikkulintujen ruokinta aloitettu samalla.
 Seuraavaksi yritys tarttua siihen haasteeseen jonka sain Saraheinältä. Ihanaa.

2 kommenttia:

  1. Nyt todella tarvii kynttilöitä ja muitakin pieniä valoja. Kävin virittämässä tänään terassille kuuseen talvivalot;)
    Ja joulukukkia pitäisi ostaa...

    VastaaPoista