keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Puutarha ja seksi 
(Kukkia rakkaaltani)


Epätodellinen otsikko vai mitä?

Mietin joskus millaisia puutarhanhoitoa harrastavat ihmiset ovat, elävätkö kenties puutteessa vai onko sukupuolielämä sitä vastoin villiä ja miten se näkyy puutarhassa. Millainen möyrijän luontosuhde mahtaa olla? Hih.  Luonnossa "sitä" tapahtuu koko ajan, kasvit yhteyttävät ja kai ne madotkin siellä puuhailevat. Ehkä mietin liikaa, joutavia. Joka tapauksessa puutarhanhoito ON mielestäni luonnollisen seksikästä ja varsinkin puutarhanhoitoa harrastavat miehet kiinnostavat. Kai niitä on?

Kunnioituksesta puutarhaa kohtaan pukeudun usein "parhaimpiini" pihahommiin, mekko ja mieluusti sipaus meikkiä tai tuoksua korvan taakse. Olenhan rakkaani kanssa ja silloin tahdon olla parhaimmillani! Toisaalta toivon, että puutarhani rakastaa minua sellaisena kuin olen eli saan sipsutella sinne aikaisin aamulla yöpaidassa, tukka pörrössä. Hyväksynhän minäkin puutarhani sen kaikissa olomuodoissa, kevään kukkeudesta talven kuolleisiin hetkiin. Meillä on hyvä suhde! Toki välillä kangerteleekin, jokin piirre ärsyttää, mutta hei, sehän on vain elämää.

Jos joskus joudun jättämään puutarhani niin sydämeni särkyy, mutta tässä iässä ja tällä elämänkokemuksella jo tiedän, että aina tulee uusia puutarhoja.

4 kommenttia:

 1. :D sepäs olikin rohkea otsikko! Elämän jatkuvuus ja kiertokulku tosiaan näkyy luonnossa uskomattomalla ja ihmeellisellä tavalla. Kevään tultua kaikilla on kiire jatkaa sukua ja kasvaa ja kehittyä ennen kesän loppumista. Sitten levätään ja kaikki alkaa taas uudestaan. Itse nautin, kun saan puutarhassani olla täysin luonnontilassa, multaa kynsien alla ja hiukset täynnä roskaa. Puutarhassa ja luonnossa yleensä voimaannun siitä, että siellä kukaan ei tuomitse tai vaadi, vaan siellä saan olla vapaa kaikista ihmisten asettamista paineista. Suhteemme on täydellinen ;D

  Samaa mietin minäkin; en tosiaankaan tiedä miten voisin yhtäkkiä luopua puutarhastani, joka alkaa juuri muotoitua vähitellen sellaiseksi, josta olen haaveillut. Kyllähän sitä ihminen selviää melkein mistä vain, mutta silti toivon, että saisin pitää puutarhan lähelläni mahdollisimman pitkään. Kiitos kun julkaiset ahkerasti ihania kuvia ja ajatuksiasi, näistä saa hurjasti iloa ja hyvää mieltä!

  VastaaPoista
 2. Kun näin otsikkosi, mieleeni tuli tv:ssä näkemäni alaston puutarhuri. Alastomuushan yhdistetään seksiin ! Hän vaimonsa kanssa teki pihatöitä ilkosillaan. Hassuinta oli, että puutarhan ollessa avoinna puutarhuri ei muuttanut mieliasuaan ja tädeillä oli tirkisteltävää ;)
  Itse viihdyn pihalla kuitenkin vanhat rytkyt päällä, nautin siitä että minun asulleni ei omassa pihassa ole mitään vaatimuksia. Seksikkyys on puhkikuluneista verkkareista kaukana :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen näkökulma! Onhan niitä puutarhurimiehiä olemassa.

  VastaaPoista
 4. Maria, kiitos ihana!! Tulin niin iloiseksi viestistäsi :) Olet niin kannustava. Tuo on hyvin sanottu, että saa olla vapaa paineista, niitä kun tosiaan muuten riittää ihan tarpeeksi. Toivotaan ettemme joudu luopumaan puutarhoistamme, onneksi nykyisin ikäihmisetkin halutaan asumaan kodeissaan mahdollisimman pitkään.

  Kiitos Pivi! Hih, siinähän oli "vapautunut" puutarhuri. Ihan noin pitkälle en sentään tahtoisi mennä. Kiitos kun kerroit :) Minusta sellainen elävän vaaliminen on valtavan seksikästä oli verkkarit tai ei!

  Vilma, kiitos! Vai on miehiäkin :) Harvemmin niitä tapaa valitettavasti!

  VastaaPoista