maanantai 27. tammikuuta 2014

Nautiskelua kuistilla ja arvonnan uusi voittaja


Ylisöpö Viikunan "käsi"
 
Epäonnen arvonta suoritettu uudelleen lappu&hattu-metodilla! Toivottavasti nyt tärppää, voittaja on SARAHEINÄ! Laittelen viestiä sinnepäin mikäli et ehdi ensin. Tällä kertaa älyttiin ottaa varasijalle päätyvätkin, oli melkomoinen homma kirjoittaa taas käsin kaikki nimet paperille ja leikata ne hattuun :)

Tiinalta saatuun hauskaan haasteeseenkin vastailin, mutta pitää vielä etsiskellä sopivia kuvia. Kiitos Tiina!
 
 
Ystävältä upea tulppaanikimppu, ripsureunaisia, kerrottuja...
 
 
 
Kynttilöitä on vielä poltettava, myönnytykseksi sammutin jo suurimman osan jouluvaloista, mutta yksi ulkovalosarja jatkaa vielä tammikuun loppuun
 
 
Banaani tursuu yli, tämä pitää ehdottomasti uudelleenistuttaa ja erotella taimia

 
Tuhlasin jo toiseenkin istutusruukkuun, tällä kertaa pieniä krookuksia
 
 
Oman tiensä kulkija tämä amaryllis, kaunis
 
 
Taotut yrttisakset, kaunis kapine. Ripustin on Indiskasta
 
 

 
Kuisti, se on paikkani maailmassa. Toivottavasti en ala kuulostaa omahyväiseltä, mutta todella rakastan kuistiani yli kaiken (vastapainoksi voin kertoa, että kellarissa -jossa käymme suihkussa- on tällä hetkellä -4, ei kannata ainakaan kauheasti kadehtia :) ).
 
Kaikilla pitäisi olla oma paikkansa maailmassa, on se sitten vaikka pieni nurkkaus missä voi tehdä oma juttuja. Tai miksei vaikka ihan päänsisäinen haavemaailma.
 
Alan vasta pienesti heräämään talviunesta ja inspiroitumaan siemenistä, löysin vanhat kätköni ja niillä pärjäilen. Nauhaporkkanaa ja salaattia, kesäkukkien siemeniä. Mutta olen suorastaan lapsellisen innostunut kasvihuoneen sisustamisesta, hih! Olen kaivellut kellaria ja aion vielä mennä kurkkimaan Indiskan valikoimia, jotain pientä sisustusjuttua tähyillen. En malta odottaa kun ensimmäistä kertaa voi kylvää jotain kasvihuoneessa. Betonilaattoja tai vastaavaa tarvitsisin kasvihuoneen edustalle ettei tarvitse nurmea siitä ajella. Nollabudjetilla haastavaa, mutta eiköhän sitä jotain saada kasaan!  

2 kommenttia:

  1. Kyllä kuistin omistajana saat todellakin hehkuttaa onneasi! Se tuo puutarhaan aivan oman lisänsä ja moni talvetusongelma hoituu sen avulla. Lasikuisti on minun suurin ja kallein haaveeni, ehkä joskus sen vielä saan. Kasvihuoneen sisustussuunnitelmat kuulostavat houkuttelevilta ja voi sitä onnea, kun keväällä saa ottaa varaslähdön kasvihuoneen lämmössä moneen juttuun! Tuo viikunan lehti on tosiaan ylisöpö! Ja voi, miten olet saanut banaanintaimen, huisaa?!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos Maria! Toivon niin, että saat vielä lasikuistisi! En käsitä kyllä alkuunkaan miksi nykyajan taloihin ei laiteta kuisteja, joku kuraeteinen tms. sen sijaan. Kyllähän kukat ajaa kurien ohi :) Banaani on ihan tavallisesta ruokakaupasta vuosia sitten, kasvaa vaan hurjaa vauhtia, näistähän tulee isoja. Olisitpa lähempänä, saisit alun, nuo pitää erotella taas toisistaan ja istuttaa uusiin multiin.

    VastaaPoista