sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Marketanpuistossa

Haaveilen aina välillä ulkomaille suuntautuvasta puutarhamatkasta, mutta olemme oikeasti perhe, joka ei matkusta koskaan. Onhan tietysti ekologinen tassunjälkikin niin huomattavasti pienempi. Näyttelypuisto Marketanpuistossa Espoossa käymme kuitenkin usein.

Saisipa näitä surukuusia omaankin pihaan...




Tai ihanaakin ihanamman hevoskastanjan...aah.


Puistossa on kiva vaellella ja lukea nimikylttejä tai ihastella erilaisia kivitöitä & kasvihuoneita.




Todellinen syy käynteihin on tietysti leikkivempeleet...


4 kommenttia:

 1. Sama täällä. Olisi aika mieletöntä omistaa loma puutarhakohteiden kiertelyyn samanhenkisten puutarhahöperöiden seurassa!

  Olen yrittänyt löytää aina jotain puutarhakohteita yhteisillä lomillamme. Puistoja löytyy oikeastaan aina ja usein ihan yllättäen. Mukavana muistona on esimerkiksi Rosendalsin puutarha Tukholman Djurgårdenissa, jonne ihan oikeasti eksyimme iltakävelyllä. Eteä-Suomessa puistoja on varmasti enemmän kuin meillä päin, mutta helmiä täältäkin löytyy ;) Mieleen tulee ainakin Aspegrensin puutarha Pietarsaaressa. Tuo onkin mukavaa, kun ihan kotinne läheltä löytyy tuommoinen paikka, jossa on tekemistä pikkuväellekin.

  VastaaPoista
 2. Maria, nimenomaan puutarhaystävän kanssa matkailu olisi superihanaa! Ukkokulta & muksut ikävystyisivät vaan...ehkä sitten eläkkeellä, joskus.

  Aspergrenin puutarha olisi tosi mielenkiintoinen, harmi vaan kun ei ole koskaan asiaa sinnepäin. Onneksi saan ihailla kuvia blogissasi.

  VastaaPoista
 3. Olenkin ajatellut tehdä visiitin Pietarsaareen kesällä, viime käynnistä on jo aikaa. Lupaan laittaa kuvia.

  Tuli muuten mieleeni tuosta eläkeiästä... sitä kun on löytänyt niin mukavia blogiystäviä, voimme tehdä päätöksen kerääntyä joukolla yhteen mummuiässä ja ottaa suunnaksi upeat puutarhakohteet ;D

  VastaaPoista
 4. Maria, tuo on ihana idea! Puutarhamatka yhdessä vanhana, kannatetaan koko sydämestä! Jään odottelemaan Aspegrenin kuvia :)

  VastaaPoista