sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kevään kaipuuToukokuisia säteitä paraatikukkapenkissä...Keijunkukkia & Tummakurjenpolvi.Tuijanurkkauksessa Isotuomipihlajan & koristeomenapuu Tumman kaunottaren kukintaa...
Tulipa humilis Odalisque, suloinen lila tulppaaniIki-ihana köynnöshortensiaKirjopikarililjoja ja köynnösruusu PohjantähtiLasten oma somistus leikkimökkiin, oranssi-keltaista ja ovela kisu...Kevät on vuodesta toiseen samanlainen, aika keltasininen itseasiassa, mutta ah niin kaunis. Värit pitkän harmaan jälkeen tuntuvat niin hyvältä...
Tältä täällä nyt näyttää, hetkeä ennen joulun poiskorjaamista. Mutta aloin toden teolla odottaa kevättä myrskyn jälkeen. Poimin myrskyn pudottamia oksia pihasta tuntitolkulla. On niin ihanaa kun kaikkialla on vihreää, pelkään jo lumentuloa. Kevät on paljon lähempänä kun näkee vihreän nurmen ja jäisen maan.7 kommenttia:

 1. Kevättä rinnassa täälläkin :) Puutarhakirjat on taas tullut avattua ja suorastaan imen itseeni niitä kuvia ja tunnelmia. Toisten blogeja on myös hauska lukea menneeltä kesältä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kevät tuntuu olevan ihanan lähellä, vaikka nyt onkin hiukkasen kylmempää.
  Aivan ihania puutarhakuvia, tuo tummakurjenpolvi kukassa ja punalehtiset keijunkukat - voi aah! Ihania yhdistelmiä muutenkin.
  Antoisaa puutarhavuotta!

  VastaaPoista
 3. Olipas ihania kevätkuvia. Kevättä kaivataan täälläkin tontilla jo kovin. Onneksi on kuvat ja puutarhakirjat joiden äärellä voi haaveilla tulevasta.

  VastaaPoista
 4. Minä taas toivoisin lumisadetta! Lohdutusena sinulle, että nythän ollaan jo sen vuoden alussa, jolloin kevät 2012 tulee!

  VastaaPoista
 5. On se kyllä kumma miten sitä heti joulun jälkeen alkaa kaivata kevättä... hyvin samoissa mietteissä olen itsekin, monta puutarhakujetta kypsyy mielessä ensi kevättä ja - kesää ajatellen. jotain uuttakin olisi hankittava taas ja... ;)
  ihanilta näyttää kesäkuvat näin talvella! Toivotaan että saataisiin kuukaudeksi oikein kunnon lumikelit ja sitten saisi kevät tulla kunnolla kerralla ja nopeasti.. Hyvää uutta puutarhavuotta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Täällä näyttää olevan kevätpistoksissa riutuvien puutarhureiden kokous; minä liityn samaan joukkoon! Ihania kuvia ja aah, nuo suloiset tulppaanit noiden keväänvihreiden silmujen alla, voiko kauniinpaa ollakaan! Laitankin ylös lajikenimen uuteen puutarhamuistikirjaani ;)
  Koitetaan jaksaa odottaa, nyt on toisaalta ihana fiilistellä ja suunnitella ja tuntuu, että ideat välillä ihan lentävät selatessa muiden blogeja ja kaikenlaisia puutarhajulkaisuja.

  VastaaPoista