torstai 12. tammikuuta 2012

VäriyhdistelmiäKivikko vihertää aikaisin keväällä, toivottavasti tulevana keväänä vielä värikkäämmin ja runsaammin. Puutarha ilman värejä on kuin puu ilman lehtiä!Tämä väriyhdistelmä on jotenkin oudon kiehtova, oranssi Tulikellukka ja punainen Keijunkukka, eivät oikein sovi yhteen edes, mutta säihkyvät kuitenkin ja houkuttelevat värityksellään .Jälleen oranssi tulikellukka ja perinteinen kerrottu, tuoksuva narsissi, ihanat! Ihan hetken päästä nuo takana nuokkuvat "kivekset" puhkeavat leimuavan oransseina, kerrottuina täydentämään värejä.


Punainen ja valkoinen on aina suloinen ja raikas kombo, Arovuokkoa ja Belliksiä.


Sininen ja lime, mahtavat yhdessä! Luhtalemmikki & Pallohortensian vaaleanvihreät vastapuhjenneet lehdet.


Hellyyttävät yhdessä, aniliini rönsyleimu ja valkoinen leimu, jossa aniliini nielu.


Kivikossa on elämää väreissä, tulppaaneja, Kollinkäpälää ja hopeanhohtoista neilikkaa, koristeheinääkin taitaa olla.


Oma suosikkiväri-ilotteluni; keltainen Happomarja, tummanpunainen Japaninvaahtera ja pinkki mätäsleimu.


Valkoinen kaukasianpitkäpalko, eri sävyisiä leimuja ja Maljalaukkaneilikka Armeria pseudarmeria 'Ballerina Red' (se korkeampi pallokukintoinen kuvassa)


Kevät on unelmanvihreä...

5 kommenttia:

 1. Narsissit, unikot, lemmikit, tulppaanit... aah! Nämä kuvat hoitavat talvista mieltä. Värejä varsinkin keväinen puutarha kaipaa. Mustasta maasta nousevat ilopillerit ja heleä vihreys on joka vuosi odotetumpi ja odotetumpi näytös.

  VastaaPoista
 2. Nämä sinun yhdistelmäsi ovat vertaansa vailla =). Ihanaa väri-iloittelua!

  VastaaPoista
 3. Voi että, Hortensia! aivan ihania väriyhdistelmiä, tulee kyllä hinku kevään istutuspuuhiin! sopiikos jos minäkin joku päivä teen väriyhdistelmäpostauksen, olisi hauska etsiä kesän kuvakansioista uusia kuvia tuosta näkökulmasta? Ja entä nuo tulppaanit sitten edellisessä postauksessa! Huokaus, niin ihania!. Voi kun kevät on niin kaukana! :)

  VastaaPoista
 4. Sanoit, että puutarhassa pitää olla värejä. Minullahan ei juurikaan ole mitään väri-iloittelua. Ihan tarkoituksella. Tykkään siitä silti ja mielestäni se on tyylikäs juuri sellaisenaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maria :)

  Piipertäjä, ihanasti sanottu, kiitos!

  Laura, tottahan toki teet väriyhdistelmäjutun, luen sitten innolla sen :)

  Vilma, tarkoitinkin omaa puutarhaani, minulle värit on tosi tärkeitä, mutta se ei tarkoita, että kaikilla tulisi olla samoin. Erilaisuudessa on voimaa!

  VastaaPoista