sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ennen ja nyt

Ennen


JälkeenTässä kuva ensimmäiseltä keväältä (ylivalottunut, valitettavasti). Annettiin lipputanko pois, että saatiin tilalle koristeomppu Dolgo ja muutama rakas perenna. Mukava mies tuli hakemaan lipputangon. Vuorenkilvet siirrettiin rinteeseen. Minusta tämä oli selkeä kasvojenkohotus pihallemme, mutta sain pahat sättimiset muutamalta taholta lipputangosta luopumisen vuoksi.

Kevään odottelu alkaa pikku hiljaa uuvuttamaan. Kävin taas lapion kanssa myllertämässä kinoksia. Katolta tippuu vesi ja tuntuu vihdoin edes hippusen keväältä. Puumania jatkuu. Kuumeinen himo Lehmuksiin meneillään. Jospa olenkin niin hullu, että istutan tänne ison lehmuksen...naapurit varmaan kuristavat minut sen jälkeen, hihi. Yritän napata ensi viikon työmatkalla kuvia Helsingin puistolehmuksista fiilistelykuviksi.

1 kommentti:

  1. Tosiaan, alue on kokenut huiman muutoksen! Taustalla näkyy mielenkiintoinen muuri, joka luo hienosti suojaa ja rajaa istutusalueelle. Lipputanko on muuten jännä juttu, itsekin toisaalta tykkäisin siitä pihamaallamme, mutta toisaalta en sittenkään ole ihan varma, onko sen mun juttu. Toivotaan nyt roimia suojakelejä ja vaikka vesisateita, kunhan kevään tulo vauhdittuu.

    VastaaPoista