sunnuntai 27. helmikuuta 2011

KaupunkimuistojaTummanpuhuva puu on jokin koristeomenista. Upea!Ihastuttava kivimuuri, jonka vieressä oli tyhjä, kukkien valtaama tontti.Vaikka tontit ovat suhteellisen pieniä, on niille istutettu paljon isoja puita.Tässä on sitä jotain...jos voittaisin Lotossa, haluaisin samanlaisen liuskekivimuurin ja Saniaisia.Oppipojankuja - Lärlingsgränden -kyltti peittyy vihreyteen.

Vanhat rintamamiestaloalueet ovat kauniita. Kuvat on otettu Helsingin Patolasta, Pakilan ja Oulunkylän välistä. Asuttiin ennen lähistöllä ja nassikoiden tarha oli alueella, joten kuljin ihastellen paikan katuja. Puutarhat ovat konstailemattomia yksinkertaisuudessaan. Harmi vaan, että alueen talot maksavat reippaasti yli puoli miljoona euroa, siinäpä syy miksi asumme nykyisin Espoossa. Niitä tavoittamattomia unelmia....

Toivottavasti on ok kuvata toisten koteja ja laittaa kuvia. En ole varma asiasta.

Alue oli jännästi erityistä mikroilmastoa. Kevätkin tuli sinne aiemmin kuin muualle. Todella isoja Kultasateita kasvoi monessa pihassa. On aina helpotus kun kasvillisuus on täysikasvuista, rehevöittää ja peittää näkymiä. Alue on olostunut muotoonsa. Toivottavasti nämä vanhat alueet säilyvät ja säilytetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti