keskiviikko 16. helmikuuta 2011

KuunliljapenkkiKuunliljapenkki on keväisin vähän tylsä ennenkuin kuunliljat puskevat esiin. Yritän lisätä vuosi vuodelta lisää tulppaaneita ja muita sipulikukkia sulostuttamaan alkukevättä. Kai sitä on suunnattava Apeldoorn -tulppaanihyllylle pian mikäli ostamani tulppaanit eivät talvehdi. Pionien kanssa yhdessä nousevat Virginiantädyke ja Isotähtiputki, molemmat aivan mielettömän ihania! Minut yllätti niiden robusti koko, kunnon puskia jo loppukesästä. Keskelle penkkiä istutin viime kesänä Rusokirsikan.
Reilu viikko sitten ikivihreä sammalleimu kurkisti jo hangen alta rinteessä, nyt se on enää muisto vain. Lunta ja pakkasta tulee aina vain lisää. Kauhistus mikä määrä rikkaruohoja paljastui kuvasta, muistaakseni jotain kitkin viime syksynä, toivottavasti...

2 kommenttia:

  1. Kesäkuvat on aina tähänaikaan ihanan vehreän näköisiä. - ja vain niiden ottaja tietää, että jossain on rikkaruohoja, me vierailijat ei niitä huomata. ;)
    Olen myös haaveillut rusokirsikasta. miltä se vaikutti kuunliljapenkissäsi? oliko hintansa väärti?

    VastaaPoista
  2. Laura, hih, kiva jos ei rikkikset näy. Laitoin sinulle uuden postauksen rusokirsikasta, jota ei voi kuin suositella lämpimästi.

    VastaaPoista