tiistai 12. heinäkuuta 2011

KesäsadeVihdoin sadetta! Vein kaikki sisäkukat ulkoilemaan :) Kesäsade tekee hyvää niiden kuiville, pölyisille lehdille. Loma etenee laiskasti - huomenna kohti Itä-Suomea. Ihmeellinen väsähdys iski, makoilen vaan ja luen joululehtiä (ajankohtainen aihe toki).

Eilen kitkin tarmokkaana tuntikausia ja suunnittelin kukkapenkin muodonmuutoksia. Humalat kasvavat hurjaa vauhtia, käyn iltaisin kieputtamassa niiden uusia versoja toivottuun suuntaan.Oregano eli Mäkimeirami, kauniskukkainen sekinValkoista liljaa, varmaankin Ivory Pixie, vielä enemmän odotan valkoista longiflorum -lilja White Americaa...Pallohortensia on aina varma nakki, näitä ei voi olla rakastamatta!
Maanpeiteruusu Fairy on ihastuttavan runsaskukkainen miniruusuMustaselja kukkii ihanasti vaaleanpunaisin sitruunantuoksuisin kukin, pallomainen sipulikukka vieressä on Pallerolaukka, joka hissukseen punertuuKärhö kukkii suloisesti pergolassa, tämä lajike on Hagley Hybrid

Jännää nähdä kokeeko oman puutarhansa jotenkin eri tavalla kun on hetken poissa...? Yleensä ottaen en käy missään, joten tunne voi olla uppo-outo. Onneksi luonto on sääennustusten mukaan luvannut kastella puutarhaa seuraavat päivät.
Nyt lähden siirtämään Syysvuokkoja eri paikkaan ja siitä sitten pakkaamaan.

Onnellisia kesäpäiviä kaikille

3 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua teille. Omaan puutarhaan on sitten pienen paussin jälkeen sitäkin ihanampi palata. Onneksi sade kastelee!

  VastaaPoista
 2. Onnellisia kesäpäiviä sinulle myös ja oikein ihanaa reissua. Kotiinpaluu omaan puutarhaan on kuin jouluna, monta lahjapakettia saa avata ja yllättyä monesta ihanasta uudesta kukkijasta. Vihdoinkin monen viikon tauon jälkeen näyttöisi kommentointi onnistuvan taas, onneksi! aloin jo tuskastumaan tosissani, kun netti pätki kaikenaikaa.
  Sinulla on kyllä ihana kesäparatiisi!! Niin, ja kiitoksia oikein paljon, hopeahärkki kelpaa kyllä minulle oikein kovasti! mitä haluaisit vastalahjaksi? Onko sinulla jo vaikka kalliokielo?
  Ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Piipertäjä! Sinulle myös Hopeahärkkiä tulossa...

  Laura, yritän juurruttaa Hopeahärkit kunnolla ennen kuin lähetän ne; ovat kevytjuurisia tapauksia. Kyselen sitten osoitettasi tarkemmin :) En tarvitse vastalahjuksia, blogisi ihanuuksien seuraaminen riittää hyvin :)

  VastaaPoista