lauantai 9. heinäkuuta 2011

LomaHarakka käväisi kylpemässä ja nakkasi koristelinnut koristealtaasta jonnekin. No, allas on kenties parempi näin. Heinä on Pronssisara Carex comans Frosted Curls

Alkoihan se vihdoin, loma, eikä sekuntiakaan liian aikaisin. Nyt menee muutama päivä totutellessa. Puutarha auttaa sopeutumaan. Tänään oli antoisa päivä, koska sain ystäväni Piipertäjän viinilasilliselle. Mukanaan hänellä oli kaksi isoa muovikassia kirjokuunliljoja. Olenpa onnekas!Tähän en kyllästy; lime Poimulehti, sininen Kurjenpolvi Orion ja tummanpuhuva Maksaruoho Purple EmperorPäivänkakkara (ruma nimi) ja dramaattisen verenpunainen verihanhikkiRuusumalvaa kentiesKeltainen Tarha-alpi on aika hallitseva, mutta omalla tavallaan kaunis sekin ja kukkii pitkäänOudon värinen lilja on auennut, nämä jättävät minut ihan kylmäksi, ehkä pisamat tökkii, en pidä niistä omassa naamassanikaanMutta aina kun katson Villiviinejäni, tulee tunne, että jos pitää valita vain yksi kasvi, on se tämä!

2 kommenttia:

  1. Ystävä, joka tuo tuliaisiana kassillisen kasveja, on kyllä tosi ystävä! Minäkin tykkään villiviinin villistä tavasta kasvaa ja ujuttautua kohti korkeuksia, mainio kasvi. Ihanaa ja rentoa lomaa Hortensia, onneksi on puutarha, jonne vetäytyä tyhjäämään pääkoppa ja asettumaan uomiinsa!

    VastaaPoista
  2. Heissan Maria! Kiitokset lomatoivotuksista, sinäkin olet muistaakseni lomalla joten sitä samaa sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista