sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kevättyöt

Mentiin aamulla lasten kanssa puutarhaan ja kadottiin sinne. Yhtäkkiä olikin ilta ja könysimme tukka pörrössä, multaisina sisään.


Ensimmäinen tulppaani avautui. Taitaa olla lummetulppaani Heart´s delight parin vuoden takaa.Silmutilannetta on tullut tarkkailtua silmä kovana. Luin jostain, että Kuusama olisi ensimmäinen ja se taitaa pitää paikkansa.Taimistolta löytyi ihana Kellukka kivikkoon :) Toivottavasti siementäisi ja lähtisi leviämään.Puutarhakalusto sai kasvojenkohennuksen; rapsutuksen jälkeen siveltiin mustalla maalilla. Kitkettiin, myllättiin, istutettiin, vietiin taimet ulkoilemaan ja kun vauhdissa oltiin niin tehtiin lapsille yrttikehästä oma pikku viljelyala. Porkkanaa, salaattia, perhoskukkia jne. tulossa. Herneet ja persilja kylvettiin myös.Palloesikko on ihanan aikainen kukkija.

2 kommenttia:

  1. Voi että. Voi että!!! kaikkea ihanaa nousee jo sinun kukkapenkeistä. Tulppaanejakin jo! Täällä on vaikka kuinka paljon tapahtunut ihanoita kevätjuttuja, taimikasvatuksia ja -ostoksia ja mitä kaikkea. anteeksi että olen ollut huono kyläilijä viimeaikoina, on ollut elämässä kaikenlaisia haasteita. Mutta on niin ihanaa kun kevät on vihdoin tullut! Ihan meinaa pakahtua, kun kumartuu krookusten rinnalle maahan ja tutkii niitä pieniä kukkia ja kimalaisia jotka hakevat mettä kovalla puuhalla. Kaikkea ihanaa ja kaunista on edessä vaikka millä mitalla. Kevät on ehkä kuitenkin ihaninta! (vaikka kesällä tiedän sanovani että kesällä on ihanaa) Hyvää pääsiäistä ja kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Laura, ihanan pitkä viesti! Voi sinulla on ollut kiireitä, älä nyt turhaan huonoa omaatuntoa kanna! Kevät on kyllä ihana, ihanin!

    VastaaPoista