sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kotipuutarhuri äänestääRiippapajun kissat ovat miltei pudonneet ja lehtiä versoo tilalle.Kivikossa uusi pensas, keltainen happomarja & Elsan Lempituoli -puodin miniaita, kiitokset Sailalle :)
Mahonia on heikossa hapessa, vielä taistelen itseni kanssa raaskinko kyniä enemmän vai en....

Puutarhamasis ei ihan vielä hellittänyt. Olen kyllä nauttinut pihatouhuista, lunta ei ole enää pisaraakaan pihalla ahkeran huhkinnan ansiosta, mutta on niin kovin harmaata vielä eikä tiedä mitkä ihanuudet ovat talvehtineet/kuolleet. Tänään pääsin taimistolle shoppailemaan ja istutinkin ostokset jo, koristeomppu Aamuruskon ja kolme marjatuomipihlajaa, kahdesta tulee kaariportti ja kolmas on vain näkösuojana. Luovuin hedelmäpuukaari -unelmasta citykanien vuoksi. Tuomipihlajat eivät ole pupujusseille maistuneet joten siksi ne valintana.

Äänestämässä käytiin myös ja puutarhateemaan sopivasti ääni meni vihreälle naiselle :) Ja nyt kotisohvalle odottamaan vaalituloksia.

2 kommenttia:

 1. Siis sinä olet jo ehtinyt istutuspuuhiin!

  Tykkään sitten tuosta riippapajusta ja mielestäni se on melkein kauneimmillaan noin lehdettömänä kukkiessaan ja ihan pienillä hiirenkorvilla ollessaan. Tuo Sailan putiikista hankkimasi pikkuinen aita on myös aivan ihana!

  Tuo masis on kyllä jännä juttu. Tässä vaiheessa se iskee ja ehkä toisen kerran juhannuksen jälkeen, kun melkein kaikki lopettelevat kukintaansa ennen uuden loiston alkua. Muutaman viikon kuluttua, kun luonto ottaa ohjat käsiin, huomaakin taas pihansa aivan eri tavalla.

  VastaaPoista
 2. Heissan Maria! Kiitos visiitistäsi & kommenteistasi! Olet niin oikeassa tuossa masis -jutussa, niitä tulee ja menee, toivottavasti pian jo vihertäisikin.

  Naapurit katsoivat kyllä aika pitkään kun kaivoin kuoppia ja istutin puskia, mut hei, maa ei ollut roudassa niin kai sitä saa luvan kanssa harrastaa jo :)

  VastaaPoista