perjantai 29. huhtikuuta 2011

SiniverinenRouva kävi Helsingin Stockmannilla shoppailemassa ruokiksella tänään. Tunsin itseni aivan maailmannaiseksi kun siellä pörräsin ja onnistuin eksymään kellariin. En tiedä olinko "Royal weddingin" sumentama kun ostin hortensioita ja haksahdin siniseen väriin...tarjolla olisi ollut kauniita limenvihreitä ja vaaleanpunaisiakin. Hintaa kympin kappale, pelargoneja olisi saanut kassillisen alle kympillä. No, puutarhakautena rahanmenoa ei voi estää.

Kotiinpaluun ilahduttavimmat uutiset olivat a) Onnenpensas ei ole kuollut b) lehtikuusi ei ole kuollut c) äitienpäiväksi on luvattu lahjaksi puu.

Niin ja kivikkokin kukkii jo.Neilikat ovat kyllä huippuja, en ollut tajunnut niiden olevan talvivihreitä. Paljastuivat lumen alta samanlaisina kuin sinne syksyllä jäivät. Villitulppaanien avautumista odotan hulluna, väriltään ovat oransseja ja nyt on kova oranssikuume!Taidan sittenkin tykätä eniten tulppaaneista tälläisinä suppusina. Lummetulppaani on onneksi aina välillä ryhdikkäässä asennossa, ainakin viileämpinä päivinä.

2 kommenttia:

  1. Oi minkä herkkupalan olet stockalta löytänytkään! Nuo neilikat on kyllä kauniin värisiä pehkoja. Tuo vaaleanpunainen tulppaani sopii hienosti nuihin sinisiin helmililjoihin. Kaunista! (Toimisikohan tuo laihdutuskuurina itselläni, jos aina ruokkiksella ponnahtaisikin lähimpään kukkakauppaan =D!)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Piipertäjä :) Valitettavasti ei toiminut laihiksena ainakaan mulla, herkullinen croissant tuli myös mukanani Stockalta, auts. Nyt sitten raahaan edestakaisin hortensioita kun pelkään yöpakkasia, ei ollut taas kovin fiksua!

    VastaaPoista