sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Uusia unelmia

 photo 027_zps0e061169.jpg
Keltavuokkoja minilehdossa. Kaikenlaiset metsäpuutarhat ja lehdot ovat nyt muodikkaita. Sopii hyvin suomalaiselle kun useimmissa pihoissa on metsäisiä aineksia valmiina. Minilehto on oma versioni, keräilen kuusamien ja syreenien varjoisaan aluspuutarhaan metsäisiä kasveja.


 photo 143_zps6b5a659b.jpg

Kevätpenkissä suloiset Tarhakylmänkukat


Taitaa pian loppua tämä bloginpito, blogger ei enää tue antiikkiselaintani enkä pysty suoraan lisäilemään kuvia tänne. Ja mitä olisi puutarhapäiväkirja ilman kuvia, aika tylsä. Lisäksi kuvat ovat tällä hetkellä jättikokoisia (pienennystoiminto jumittaa koneen pahasti). Puuh. Ainakin heikkonäköisetkin voivat ihailla näitä kuvia :) Vaivalloista muuta kautta pyöräyttää kuvia eikä siihen riitä perheenäitinä aika. Harmillista.


 photo 025_zps899f9871.jpg
Tutkailin kärhöt, kaikki on elossa, ei tosin yllättävää näin leudon talven jälkeen, mutta kärhöt ovat oikukkaita kuitenkin. Tässä Piilu -kärhö kiipeilemässä obeliskiin.


 photo 030_zps2108dedb.jpg
Dart´s gold -Heiden lehdet ovat puhjenneet, tummempi Diabolo on vielä supussa


 photo 037_zps037d5bbe.jpg
Onnenpensas (Week-end) aloittelee vihdoin kukintaa, ihanaa


 photo 051_zpsb8e490d0.jpg
Tulppaanit myös


 photo 056_zps4c3da1a1.jpg
Varsinkin pikkutulppaanit


 photo 132_zpsc2dc691a.jpg
Pihamme pitämyspuu Koivu on uljas kevätasussaan


 photo 134_zps38090066.jpg
Pikkutulppaaneita nousee paraatipenkistä keijunkukkien lomaan
6 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät keinon, että pystyt blogia päivittämään jatkossakin!
  Niin ihania kuvia olet taas ottanut:)

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kärhön silmut jo komean isoja. Meillä Piilu vielä piilottelee, mutta kruunukärhössä jo vihertää muutama silmu.

  VastaaPoista
 3. siis voi eiiii!, hirmu kurjaa jos lopetat blogin pidon! on kyllä niin totta että puutarhablogi ilman kuvia tuntuu sen pitäjästä vähän kuin yhtä tyhjän kanssa, muistan kuinka lamaantunut olin pitkään kun vuodatus pari vuotta sitten kämmäsi niiden kuvien kanssa, ja kaikki vanhan blogini kuvat katosivat taivaan tuuliin. toivottavasti löydät keinon jatkaa!


  onpa ihanan suuri mätäs keltavuokkoja! Mahtavaista että kärhöt on hengissä - tänään katsoin omani ja nekin näyttävät olevan hengissä. kivaa!
  suloinen tuo kylmänkukka!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, toivottavasti pystyt selättämään tietotekniset ongelmat! Ikävää, jos joutuisit siksi lopettamaan :( Ihanat keltavuokot! Metsäpuutarhahaaveita täälläkin elättelen mielessäni uudelle pihalle :)

  VastaaPoista
 5. Ei muuta kun vaihdat vaan selainta. Google Chrome toimii oikein mainiosti, ainakin minulla :)
  Hurmaavat keltavuokot!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vinkeistä kaikille! Ihana kun jaksatte lukea ja kommentoida :)

  VastaaPoista