torstai 12. toukokuuta 2011

Aamuauringon ensi säteet

Olen nauttinut aamuauringosta ja hiljaisista hetkistä ennen työmatkarumbaa. Jopa työmatkat ovat olleet siedettäviä, olen vaeltanut Kaisaniemen puiston kautta, vanhoja mukulakivikatuja (*nilkat muussina*) kuljeskellen töihin. Puistopuihin ovat lehdet puhjenneet, todella kaunis näky.

Ylväs rusokirsikka lasteni tarhan luona. Kuvassa kukinta on hieman jo ohi ja puu on tummanpuhuva. Upean muotoinen puu!Koristeomppu Dolgo avasi vihdoin lehtensäAamuauringon ensi säteet köynnösruusu Pohjantähdessä, sydämellisiä hetkiä

2 kommenttia:

  1. Noita aamuauringon kultaamia rauhallisia hetkiä minäkin kaipaan. Aamuiset kauneusannokset todella uudistavat ihmistä ja antavat puhtia päivään. Nykyisinkin pujahdan ulos aina tilaisuuden tullen kamerani kanssa yksin, mutte useimmiten ulkoillessani taapero kulkee jalanjäljissäni, enkä hänen kanssa tietysti voi ihan niin rauhassa oleilla ja valokuvata. Sinulla on kyllä verraton työmatkareitti, kun on paljon ihania puita katseltavana. Ihanaa kun voi seurata kuinka ne kevään ja kesän mittaan muuttuvat. Suloinen sydänköynnöstuki! oletko tehnyt sen itse?

    VastaaPoista
  2. Heissan Laura ja kiitos ihanasta viestistäsi. Sinulla on ihana taapero kulkemassa perässä, auh!! Pajusydän on Tarjoustalosta ja maksoi euron, en valitettavasti ole yhtä näppärä väsääjä :)

    VastaaPoista