keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kivikko

Kivikko kukkii. Haaveilen ostavani pikku hiljaa kivikkokasveja kivipenkereeseen. Toistaiseksi siellä kasvaa eri väristä sammalleimua, valkoista pitkäpalkoa, rikkoja, palloesikko, vuorineilikkaa ja sipulikukkia. Ensiksi ajattelin, että pitää suunnitella, mutta olen vapautunut siitä ajatuksesta ja menen fiiliksellä (käytännössä tarkoittaa, että miltei kaikkia kasvejani joutuu siirtämään ainakin kerran...pitäisi olla pyörät alla, hih). Jotain korkeampaa perennaa havittelen seuraavaksi pensaiden ja vartettujen pikkupuiden kavereiksi. Ai niin, onhan siellä vielä yksi jännittävä kasvi, Isotähtihyasintti, mielenkiintoista nähdä millainen se on tai onnistuuko ylipäätään. Riippapajukin päätyi vihdoin sijoituspaikkaansa.Ihanat lilat villitulppaanit Odalisque kukkivat pian omenapuun juurella.

4 kommenttia:

 1. suloiselta näyttää kivikkopuutarhasi! Tuo riippapaju on hauskan näköinen. Vesikielellä odotan kuvia noista villitulppaaneista. apropoo, minulla on sinulle jotakin blogissani. :)

  VastaaPoista
 2. Itse tykkään suunnitella suuret linjat ja hoitaa loput juuri noin, fiilispohjalta! Kasvit totisesti vaihtavat paikkoja, mutta sitten kun näkee jonkun viihtyvän ja vielä kaiken lisäksi sopivan paikalleen, kokee erityistä onnistumista! Voi voi, siellä etelässä kasvu on selvästi pidemmällä.

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin upeat suuret linjat ja ihanat pienet yksityiskohdat! Minusta teillä kyllä näytti hurjan keväiseltä jo aikaa sitten, muistaakseni sanoit, että kevätsipulikukkia sinun olisi saatava lisää ensi vuodeksi. Auttaisiko??

  VastaaPoista
 4. Siis edellinen viesti Marialle.

  Lauralle vielä suurkiitos haasteestasi, kävinkin jo rupattelemassa päikyssäsi.

  VastaaPoista